Applaus voor muziektalenten TaK & JenaXL

Zwolle – Afgelopen dinsdag heeft het publiek weer kunnen genieten van het fantastische muzikale talent op JenaXL en het Thomas a Kempis College. In Theater Odeon werden leerlingen begeleid door de muziekdocenten, maar ook door het professionele technische team van het theater.

schoolconcert.jpg
Foto: Martijn de Haan

Tijdens de doorloop op de middag en het concert op de avond hebben leerlingen van JenaXL en Thomas a Kempis zeer veel geleerd over theatertechnieken, performen en al het andere wat zich voor en achter de schermen afspeelt. Vooral het samen werken aan een prachtige concertavond bleek heel inspirerend te zijn. Dat het ook voor het publiek aanstekelijk werkte, merkte de organisatie in de pauze, toen enkele aanwezigen al bezig waren met het smeden van plannen voor het concert van volgend jaar. Dat belooft wat! Er waren drie acts genomineerd voor Latent Talent. Deze talentenjacht wordt dit jaar gehouden op donderdag 25 april in Odeon.

Namens de school is Aafke van Welbergen uitgekozen om hun te vertegenwoordigen. De koren van JenaXL en Thomas a Kempis waren voor de tweede maal samengevoegd tot één koor. Dit zal vrijdag 22 maart nogmaals gebeuren op het korenfestival in Dronten. Daar zal ons koor met koren van het Meander College, Ichthus College Kampen en Dronten en een koor uit Engeland werken aan een gezamenlijke avond in theater De Meerpaal in Dronten. Ook hiervoor zijn binnenkort kaarten te verkrijgen. Informatie hierover zal binnenkort te vinden zijn in de nieuwsbrief en op onze websites.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer