The Young Ones presenteert ‘Ad Fundum’

Zwolle – Op 15 maart gaat de nieuwe tourvoorstelling ‘Ad Fundum’ van The Young Ones in premiere. Deze nieuwe productie speelt vervolgens op 16 en 17 maart in het Young Ones Theater en zal daarna te zien zijn op verschillende theaterfestivals. De kaartverkoop is vanaf nu geopend!

ad_fundum.jpg

Eén nacht uit het leven van een etage van een studentenflat. 14 kamerbewoners dealen met het harde studentenleven. In de duisternis van de nacht worstelen ze met grote levensvragen, hun positie, vleselijke verlangens en hun opkomende kater. Ad Fundum, een keiharde comedie doordrenkt met bier. ‘Ad Fundum’ wordt gespeeld door de acteurs van ‘Young Ones Master’, waarin een groep ervaren acteurs onder leiding van Jeroen Kriek in 30 weken een intensieve en verdiepende training krijgt en tegelijkertijd werkt aan een semi professionele tourvoorstelling. Na de premiere en de voorstellingen op 16 en 17 maart in het Young Ones Theater zal Ad Fundum  te zien zijn op o.a. Festival Havenwerk in Deventer, Bevrijdingsfestival Overijssel, Zwolle Unlimited en het Young Ones Festival.

Voorstelling boeken

Ook is het mogelijk voor festivals en theaters om de voorstelling te boeken en in te zetten voor de eigen programmering. Neem hiervoor contact op via info@theateryoungones.nl

The Young Ones

The Young Ones is het broeinest voor jong (theater)talent in Oost-Nederland, gevestigd in Theater Young Ones; voormalig St. Michaelskerk te Zwolle. 
Jonge talentvolle spelers en makers worden uitgedaagd en krijgen de ruimte om zichzelf en hun talent te ontwikkelen onder professionele begeleiding en coaching op gebied van podiumkunsten en multimedia. The Young Ones richt zich op produceren van professionele voorstellingen en theaterprojecten met jongeren tussen de 10 en 26 jaar uit Oost-Nederland. 


Kaarten reserveren en informatie:
Kaarten kosten € 11,50 p.p. (incl. servicekosten) en zijn te koop via

www.theateryoungones.nl, of een uur voor aanvang aan de kassa van Het Young Ones Theater.

Kaartverkoop voor de speeldata op festivals loopt via de festivals zelf.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Dat is toch het theater wat een voormalig kerkgebouw is, ergens in een hoek en nu meer dan 10 euro vraagt voor een voorstelling?

  Veel te veel geld…


  Maak melding

 2. Bart2 ben je al eens naar een voorstelling geweest? Of je nou in een dure schouwburg zit of in dit geval in een kerk het gaat erom wat je te zien krijgt. Wees blij dat sommige gebouwen hiervoor worden gebruikt. Ga ook eens, over dat tientje kom je ook wel heen.


  Maak melding

 3. Sja Bart gelukkig heb jij meer verstand van verzekeringen
  Maar vind dat de The Young Ones het zeer goed doen.
  Zeer goede kwaliteit kijk kan ook niet naar de spiegel of odeon
  Voor 10 euro een goede voorstelling vriendelijke binnen komst wat wil je nog meer Ooit is spiegel geweest Bart

  gr ekke


  Maak melding

 4. Als je werkt met veel vrijwilligers en zonder structurele subsidie. Dan is de kaartprijs het enige dat je kosten dekt. En dan is 10 euro erg weinig voor de kwaliteit en service die je krijgt bij The Young Ones. Zeker met een professionele voorstelling als dit. Iedereen wil dat cultuur zich commerciëler en ofhankelijker opstelt. Zie hier hoe dat werkt. Niks mis mee dus. Alles wordt duurder, dus ook culturele activiteiten. Dat is de wereld waarin we zitten.


  Maak melding

Reageer