Eigen (bedrijfs)naam op trein Vechtdallijn

Zwolle – Iedereen die altijd al de wens gehad heeft om zijn of haar (bedrijfs)naam op een trein te hebben staan heeft nu de kans om dit te realiseren! Arriva zet zich dit jaar in voor de actie ‘538 Voor War Child. Speciaal voor de actie heeft Arriva één trein naamloos gelaten. De hoogste bieder krijgt een naamsvermelding op een gloednieuwe Arriva-trein, die rijdt op de Vechtdallijn tussen Zwolle en Emmen.

"Wij doen dit door het beschikbaar stellen van een exclusief veilingitem, namelijk een naamsvermelding op een gloednieuwe Arriva-trein voor de volledige looptijd van het treinencontract tot en met 2025." Tot en met 28 maart a.s. kunnen bedrijven en personen bieden via de online veiling van 538 Voor Warchild. De opbrengst van dit veilingitem wordt volledig gedoneerd aan War Child, om verlaten oorlogskinderen die er alleen voor staan weer een veilige plek te bieden. Wat is u dat waard?

Naamsvermelding voor 15 jaar lang op trein

Arriva heeft door het gehele land 100 treinen rijden die allemaal voorzien zijn van een naam. Om deze namen te kiezen organiseerde Arriva voor iedere regio waar zij het treinvervoer verzorgt een namenwedstrijd. Door de treinen een naam te geven wordt het echt een product en dienst van de regio en wordt het openbaar vervoer op een sympathieke manier onder de aandacht gebracht. Het zijn namen van personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt in de regio of er zijn geboren. Voor de laatste namenwedstrijd die is uitgeschreven voor de Vechtdallijnen in november 2012, werden er ruim 600 namen voorgesteld in elf categorieën. Gekozen namen zijn onder andere Ilse DeLange en Herman Brood.

Deze namen leveren iedere keer weer veel positieve publiciteit op in de regionale media en op social media. Bijvoorbeeld: “Liesbeth List heeft vanochtend drie minuten op mij gewacht zodat ik mijn aansluiting heb gehaald! Bedankt Arriva,” aldus een reiziger van de Noordelijke treinlijnen. De naam van de trein wordt dus echt een begrip!

Speciaal voor de actie 538 Voor War Child heeft Arriva één trein naamloos gelaten. De hoogste bieder krijgt een naamsvermelding op een gloednieuwe Arriva-trein, die rijdt op de Vechtdallijnen tussen Emmen en Zwolle. Deze naamsvermelding wordt in totaal viermaal afgebeeld; aan de bovenzijde van de kop van de trein. Hierdoor levert het 15 jaar lang enorme exposure op, omdat de naamsvermelding zichtbaar wordt bij meer dan 350.000 reizigers per jaar, 1,7 miljoen inwoners en ruim 1 miljoen toeristen per jaar. Zichtbaar in het Vechtdalgebied, in de provincies Overijssel en Drenthe, tussen Zwolle en Emmen! Daarnaast is het voor de persoon of het bedrijf met het hoogste bod een uitgelezen kans om de trein in te zetten voor bijvoorbeeld een productlancering, een presentatie of tentoonstelling.

Bod uitbrengen

Personen of bedrijven die direct een bod uit willen brengen kunnen dit doen via 538voorwarchild.nl/marktplaats. Op donderdag 28 maart wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de live uitzending van Evers Staat Op. De winnaar wordt aan het einde van de uitzending rond 10.00 uur bekend gemaakt. Bieden kan daarom tot 09.45 uur.

Arriva verzorgt in opdracht van de provincies Overijssel en Drenthe en de Regio Twente het treinvervoer in het Vechtdalgebied.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer