Nieuwe dansstijl in Zwolle! AfroDance!

Zwolle – Een uur lang dansen, zweten en werken aan je conditie op heerlijke, gave Afrikaanse muziek! Lekker opzwepend en uitdagend. Je leert korte choreografieën en samen vormt zich dit tot een gehele dans. Het beste te vergelijken met Zumba, maar dan op Afrikaanse muziek met een lekkere drum en Afrikaanse bewegingen!

afrodance.jpg

Tijdens deze danslessen leer je verschillende dansstijlen uit West-Afrika. Deze stijlen zijn erg vrolijk en het belangrijkste van de lessen is plezier in dansen. De docent komt oorspronkelijk uit Senegal en heeft vanaf kleins af aan in verschillende dansgroepen gedanst. Geheel in eigen stijl met Afrikaanse kreten leert hij je AfroDance onder de knie te krijgen. Het is een intensieve work-out waaraan iedereen mee kan doen!

Voor iedereen die kennis wil maken met AfroDance organiseert Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle op donderdag 14 maart van 19.00 tot 20.00 uur een workshop AfroDance aan de Harm Smeengekade 20 te Zwolle. Kosten zijn 8 euro per persoon en opgeven kan via info@danscreatief.nl of bel: 06 ? 13 88 64 92. Zie ook: www.danscreatief.nl

Artikel delen:

Reageer