Opening de Bres Zwolle

Zwolle – De opening van de Bres op vrijdagmorgen werd verricht door wethouder Erik Dannenberg.  Dit werd gedaan door het aan elkaar knopen van een paars en een blauw lint, de kleuren van het RIBW en de Bres. Er was veel belangstelling en men kon zich na de opening tegoeddoen aan hapjes en drankjes.

bres1.jpg

De Bres is al ruim een decennium een bijzonder inloophuis nabij het centrum van Zwolle. Wij bieden laagdrempelige gastvrijheid aan een nog altijd groeiende, brede doelgroep. De Bres helpt velen om stabiel te blijven en opgedane contacten te onderhouden. Onze gasten ervaren de Bres als een veilige plek in de hectiek van het bestaan. Inloophuis De Bres draagt bij aan het versterken van het informele netwerk, door ontmoeting en contacten tussen bezoekers onderling aan te moedigen. De vrijwilligers stimuleren deelname aan activiteiten, het maatschappelijk verkeer en waar nodig wordt doorverwezen naar hulpverlenende instanties. De Bres levert een specifieke benadering waarmee zij de eigen kracht van mensen aanwakkert. De krant en koffie zijn ondersteunend aan dit proces. 

bres2.jpg

bres4.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Precies daar is die weer die Dannenberg opening na opening pleegt deze man voor een best salaris .De Bres zit er al jaren waarom moet die nu weer geopend worden door een wethouder heeft die vent niet anders te doen


    Maak melding

  2. Reden van deze “heropening” mist in het artikel…. De komst van activiteiten in de Bres georganiseerd door de RIBW, en verregaande samenwerking tussen beide organisaties!!


    Maak melding

Reageer