Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle

Zwolle – Dit weekend vindt in IJsselhallen Zwolle de Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle plaats. Drie dagen lang worden bezoekers van deze beurs getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van wonen, interieur, tuin en huis. Tijdens dit evenement voor tuin- en woonliefhebbers kan men zich volop laten inspireren, adviseren en informeren bij vele standhouders. Daarnaast wordt er een dynamisch en interactief programma georganiseerd. Zondag is de lentebeurs ook nog geopend.

130309gvds0036.jpg

Tijdens de lezingen van Stichting Tuinen Mien Ruys wordt u meegenomen in een wandeling langs 30 tuinen met veel variatie in vormgeving en beplanting. Naast de ontwikkeling van de Tuinen Mien Ruys, die al bestaan vanaf 1924, krijgt u ook nieuwe experimenten te zien en wordt er informatie over alle ontwerpen gegeven. De hartenstand van Berbar: in de stand kunnen de kinderen heerlijk knutselen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hart decoreren, voor in de tuin of in huis. Maar behalve een hart kan er ook een waxinelichthouder beschilderd worden. Tijdens de lezingen van Zwollenaar Harry Pierik komen uiteenlopende voorbeelden voorbij van paradijselijke tuinen, variërend van de tuin achter een rijtjeshuis tot boerderijtuin of landgoed welke hij zelf heeft ontworpen.

130309gvds0013.jpg

130309gvds0046.jpg

130309gvds0024.jpg

Deze tuinen van Pierik vallen op door hun bijzondere vormgeving en hun natuurlijke uitstraling met een grote diversiteit aan soorten. Elke tuin is een rijk gedetailleerde eenheid. Ze zijn het hele jaar door verrassend en spannend, maar ook rustgevend en harmonieus.Deze tuinen zijn zowel een levend schilderij als praktisch, met zithoek, zandbak of schommels. Tuinen die het landschap binnenlaten of juist lelijke voorwerpen aan het oog onttrekken. Daarnaast zijn het onderhoudsvriendelijke tuinen waar je geen seizoen op uitgekeken raakt, exclusief en betaalbaar. Voor mensen die hun tuin rommelig en saai vinden:Een goede herschikking van bestaande planten verricht soms wonderen!

Lezingen van schrijfster Martje van den Bosch

Elk mens beleeft kleuren anders. De één vindt een tuin met oranje bloemen opwekkend, de ander vindt dat te druk. De beleving zegt iets over de persoon en iets over de tuin. Ook wordt er in gegaan op de kenmerken van verschillende kleuren en wordt dat toe gespitst op het gebruik er van in de tuin. Wat is het effect van paarse bloemen? Hoe lijkt een tuin groter? Elke kleur brengt zijn eigen sfeer en indruk met zich mee en in de conclusies wordt er ingegaan op de keuzes voor de tuin.

Tarieven Online voorverkoop

Aan de kassa
Entree kinderen t/m 12 jaar Gratis Gratis
Entree vanaf 13 jaar € 7,00 p.p. € 7,50 p.p.
Lente Arrangement voor 2 personen € 19,00 (2 personen) € 20,00 (2 personen)

Het Lente Arrangement bestaat uit:

  • Entree
  • Parkeren 1 auto
  • Koffie met iets lekkers
  • Kleine attentie

Openingstijden

Zondag 10 maart 10.00 uur tot 17.00 uur

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Goede timing voor een lente-tuin -beurs.Krijg al helemaal de lente-kriebels met al die sneeuw buiten;) ga er sowieso niet meer heen, ben aantal keren geweest en het is iedere keer hetzelfde en erg duur alles bij elkaar.


    Maak melding

  2. vond het een hele grote flop..heeft nx met huis en tuinbeurs te maken ..sommige stands waren gesloten omdat het zondag was ,nou ja waarom sta je er dan .binnen komen was er ook niet op gerekend met rolstoel ,,daar sta je dan …..maar goed ,,mij zien ze er niet meer ..BEDANKT


    Maak melding

Reageer