Spelers VV Berkum tekenen bij

Zwolle – Ruim voor het begin van het nieuwe seizoen 2013-2014 heeft VV Berkum zijn eerste selectie voor die competitie al voor een groot deel rond. Liefst 15 spelers waarmee Berkum aan de nu lopende jaargang begon hebben ‘bijgetekend’.

Dat geldt onder meer voor een aantal voetballers die vorig jaar bij Berkum kwamen zoals Karim Chengachi, Yassine Assa, Jason Huisman, William Potkamp, Bram Muis en Jerrol Poot. Verder hebben ook Mathijs Bouwhuis, Kees Dorgelo, Jasper Koekoek, Youp Kok, Dirk Muis, de broers Chris en Marc van der Meulen, Jeffrey Pohowainjaan en Arjen Westrik toegezegd in het seizoen 2013-2014 weer voor Berkum uit te zullen komen. Aan die 15 kan natuurlijk de naam van Pascal Diender nog worden toegevoegd. Hij was aan het einde van het vorige seizoen gestopt maar in februari werd bekend dat Diender in de rest van de nu lopende jaargang is teruggekeerd in de hoofdselectie van de Zwolse hoofdklasser en daar ook in de volgende twee seizoenen deel van zal uitmaken.

Tegenover al deze spelers die hun ‘voetbalcarrière’ bij Berkum verlengen staat tot nu toe een beperkt aantal vertrekkende selectieleden. Afgelopen januari ging Fatih Eroglu naar de Zwolse zondag-tweedeklasser Dieze West omdat hij in zijn nieuwe baan op de zaterdagen moet werken. In februari vertrok Eugène Webb naar vierdeklasser HFC Storica in Zwolle, maar daar zal hij pas met ingang van het volgende seizoen speelgerechtigd zijn.

Met een aantal andere spelers van de huidige hoofdselectie van Berkum zijn de gesprekken nog niet afgerond.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @Evert, daarom staat het ook tussen “, denk dat niemand ze tegen houd wanneer ze alsnog vertrekken aan het eind van het sezoen. Het is meer een gentlemans agreement lijkt mij.


    Maak melding

Reageer