Landstede Basketbal naar bekerfinale

Zwolle – Landstede Basketbal heeft zondag de finale van de basketbalbeker weten te bereiken door in Leeuwarden van Aris te winnen. De Zwollenaren verloren met 82-69. Door de eerder opgebouwde marge van 17 punten (84-67) in het voordeel van Landstede tijdens het eerste thuisduel was genoeg voor een finaleplaats.

De beide teams, die ook in de competitie aan elkaar gewaagd zijn, gingen tot de rust gelijk op. Tijdens het tweede gedeelte van de wedstrijd liep Aris uit, maar kon net niet genoeg punten voorsprong uitbouwen om de finaleplaats te claimen. De kwartstanden waren 20-19, 35-35, 55-49 en de uitslag 92-69. Zondag 24 maart wordt in Almere het duel gespeeld tegen de winnaar van ZZ Leiden en EiffelTowers.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Succes mannen! Dat zou wat wezen, Landstede Basketbal Beker kampioen en Landstede Volleybal Landskampioen! Het kan allemaal nog! Zwolle Sportstad! PEC gaat het halen in de Eredivisie, de Muldertjes schaatsen iedereen van de baan, de Dames Squashers landskampioen…Zwolle, wat wil je nog meer!!!!!


    Maak melding

Reageer