PEC Zwolle voetbalkamp

Zwolle – In de meivakantie start PEC Zwolle aan een serie van drie PEC Zwolle-voetbalkampen. Deze kampen zijn bedoeld voor kinderen van zes tot en met veertien jaar die het liefst de hele dag bezig zijn met voetbal.

Het eerste PEC Zwolle-kamp vindt plaats op 6 en 7 mei, deels in het IJsseldelta stadion en deels bij Be Quick ’28. Het voetbalkamp heeft een dagvullend programma, wat betekent dat je om 9.30 uur begint en om 16.00 uur naar huis gaat. De trainingen worden deze dagen geleid door jeugdtrainers van PEC Zwolle! Naast deze trainingen krijgen de kinderen onder meer een rondleiding door het IJsseldelta stadion, een PEC Zwolle Voetbal4Kids T-shirt, een groepsfoto, twee gezamenlijke sportlunches en een diploma na afloop. Kortom, een voetbalkamp dat je als echte PEC Zwolle-supporter niet mag missen!

Kosten
De kosten voor het tweedaagse voetbalkamp in de meivakantie bedragen 89 euro. Als uw zoon of dochter lid is van de Kids Club van PEC Zwolle dan krijgt u 10 euro korting! Het tweede kind uit één gezin betaalt in alle gevallen 75 euro.

Inschrijven
Als je mee wilt doen met dit leuke PEC Zwolle-voetbalkamp dan kun je jezelf hier opgeven. Ook vind je op deze website meer informatie over het voetbalkamp zelf en de twee resterende voetbalkampen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer