Overvallers Palestrinalaan opgepakt

Zwolle – Vorige week zijn drie mannen uit Zwolle (24,30 en 32) aangehouden voor de overval op een 60-jarige plaatsgenoot. De overval vond plaats op 13 november 2012 bij een garagebox aan de Palestrinalaan.

https://youtu.be/jJpjhReM1mI

Het drietal is 11 maart jl. voorgeleid aan de Rechter-commissaris en blijft ingesloten. Onder bedreiging van een vuurwapen en na mishandeling van het slachtoffer maakten de mannen een portemonnee buit. In het programma Avro’s Opsporing Verzocht werd vorige week dinsdag aandacht besteed aan deze overval . Het onderzoek tegen de Zwollenaren wordt voortgezet.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. levenslang en in hoger beroep er voor de zekerheid nog een paar jaar extra bij, maar ik vrees dat het wel tbs met n taakstrafje zal worden.


  Maak melding

 2. Waarschijnlijk een moeilijke jeugd gehad, ouders gescheiden, afkomstig uit een land in oorlog, trauma.
  Ik denk 3 weken voorwaardelijk en 2 weken tuintjes schoffelen.


  Maak melding

 3. Er zijn dus ook mensen beroepshalve bezig met het onderhouden van het stads groen, gewoon voor hun brood, dus misschien niet schoffelen… het zijn meestal beroeps werkelozen die “schoffelen” roepen trouwens


  Maak melding

 4. In een roze hesje in de lente, zomer en herfst de hele binnenstad schoonmaken. Gewoon 6 maanden lang, 40 uur in de week. Onder toezicht van het slachtoffer. Die bepaald wat er nog schoongemaakt moet worden.

  De hufters. Mochten ze die advocaat Spong hebben bij wijze van spreke, dan zou hij ze nog vrijpleiten omdat het op opsporing verzocht en weblog zwolle is geweest. De daders hebben hier onder geleden.

  Hulde voor de politie!


  Maak melding

Reageer