PEC Zwolle Street League Toernooi

Zwolle – Voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag tussen PEC Zwolle en Roda JC Kerkrade vindt het eerste PEC Zwolle Street League Toernooi plaats. Om 16.45 uur worden er op de parkeerplaats van het IJsseldelta stadion wedstrijden gespeeld. Deze bijzondere straatvoetbalcompetitie is opgezet voor alle wijken in Zwolle en is bedoeld voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Het eerste toernooi valt samen met de landelijke Meer dan Voetbal Week.

Het maakt niet uit of je goed kunt voetballen of juist net begint of misschien nog nooit een wedstrijd hebt gespeeld. Bij PEC Zwolle Street League gaat het niet alleen om winnen, maar vooral over "Sportiviteit & Respect. Wat doe je als je bijvoorbeeld een overtreding maakt: bied je dan netjes je excuses aan of niet? Ook daar kun je extra punten mee verdienen bij PEC Zwolle Street League. Kijk voor meer informatie over deze competitie op www.peczwollestreetleague.nl en meld je niet alleen aan voor het toernooi van aanstaande vrijdag, maar ook voor de competitie gedurende het jaar!

Vrijdag 15 maart vindt niet alleen het eerste toernooi plaats, maar dan is tevens de kick-off van de landelijke Meer dan Voetbal Week. Een week die dit jaar in het thema staat van "Sportiviteit & Respect". Het toernooi van de Zwolse club is een mooie lokale invulling hiervan. Het toernooi is van 17.00 tot 19.00 uur en daarna vindt de prijsuitreiking plaats met een aantal spelers van PEC Zwolle! Dus heb je zin om vrijdag te voetballen? Meld je dan vandaag nog aan via een e-mail naar: tim@peczwollestreetleague.nl.

Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens:

– Voor- en achternaam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats.
– Geboortedatum.
– Telefoonnummer en e-mailadres van je ouder(s)/verzorger(s).
– Op welke school je zit en of je voetbalt.

Het is mogelijk om je per team (5 tot 7 personen) of individueel op te geven. De eerste honderd deelnemers ontvangen een gratis kaartje voor de wedstrijd van die avond PEC Zwolle – Roda JC Kerkrade. Meer informatie over het PEC Zwolle Street League toernooi vind je op de eerder genoemde website, maar ook op Twitter (@pecstreetleague) en Facebook.

PEC Zwolle is Meer dan Voetbal
Voetbal is meer dan een spelletje. De kracht van voetbal moet ingezet blijven worden voor de samenleving, daar zijn ze het bij PEC Zwolle wel over eens. De club laat zich goed zien op maatschappelijk gebied en trekt hierin samen op met verschillende partners zoals het onderwijs en de gemeente. Projecten op het gebied van onderwijs, integratie, participatie en gezondheid zorgen voor de verbinding tussen verschillende doelgroepen en stimuleert mensen die het nodig hebben. Voetbal heeft een unieke kracht die ingezet moet blijven worden voor maatschappelijke activiteiten. Daar zie je ook dat de kracht van voetbal: het stadion, de club en bekende voetballers echt stimuleert en impact heeft op de deelnemers.
Artikel delen:

Reageer