Voorronde Cruyff Courts Kampioenen in Zwolle

Zwolle – Na het succes van vorig jaar organiseren SportService Zwolle en Travers Welzijn, in samenwerking met PEC Zwolle United en de Johan Cruyff Foundation, op woensdagmiddag 13 maart weer de Zwolse voorronde van het landelijke kampioenschap ‘Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6’.

cc_2.jpg

Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét landelijke kampioenschap op de Cruyff Courts voor jongens en meisjes uit groep 7/8 van de basisschool. Op initiatief van de Johan Cruyff Foundation wordt dit toernooi dit jaar voor de zevende keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd. Op het Cruyff Court PEC Zwolle in de wijk Holtenbroek, aan de Palestrinalaan naast de Elvis Presley-flat, gaan woensdag 13 maart van 13.00 tot 17.00 uur negen teams (vijf jongens- en vier meisjesteams) van Zwolse basisscholen de sportieve strijd met elkaar aan. Naast de wedstrijden zijn er diverse randactiviteiten voor deelnemers en bezoekers.

De landelijke finale vindt traditiegetrouw plaats op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Zaterdag 18 mei komen de beste jongens- en meidenteams uit het hele land daar bij elkaar om te strijden voor de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer