Zoekactie naar inbrekers in Aa-landen

Zwolle- De politie is dinsdavond in verband met een inbraak in de wijk Aa-landen op zoek naar 2 jonge mannen. Er werd een Burgernet Actie gestart.

Signalement: flink postuur, getint, op de fiets, met plastic tas, omgeving Reggelaan. Heeft u informatie? Bel 0800-0011.

Artikel delen:
Reacties 39
 1. UPDATE: De burgernetactie in Zwolle werd 22.05 uur beeindigd. De twee getinte mannen op de fiets zijn niet meer aangetroffen. Mocht u nog tips hebben bel dan 0900-8844.


  Maak melding

 2. Als NL nog gewoon uit echte Hollanders zou bestaan in plaats van gelukzoekers uit allerlei landen zouden dit soort problemen (bijna) niet aan de orde zijn.

  De feiten spreken boekdelen..


  Maak melding

 3. Echte hollanders zijn met een lantaarntje te zoeken hoor, al vele eeuwen is nederland een mengeling van vele volkeren door onze intensieve handelspositie geweest, met de daaruit voortkomende immigratie en ook emigratie.
  Bedoel je trouwens in diezelfde zin ook dat alle uitgeweken nederlanders dan ook terug moeten naar hun vaderland? Ook als ze bijvoorbeeld het nederlands niet meer machtig zijn?

  Uiteindelijk zijn we allmaal precies hetzelfde, en heb je in elke populatie zwakke broeders zitten. Dat geldt voor wit net zo goed als voor gekleurd.
  En voor de problemen in/met de surinaamse cultuur: Welk volk is er ook al weer verantwoordelijk voor dat de van oorsprong o.a. afrikaanse bevolking in de nederlandse antillen is terecht gekomen???
  Of zouden deze mensen vrijwillig de slavenschepen zijn binnengewandeld?

  Groet van Quesjer


  Maak melding

 4. Ik zag laatst een filmpje met de tekst, de islam is een achterlijke cultuur! Volledig ingesproken door NEDERLANDSE kinderen en hun ouders! Nou wil ik niet zeggen dat alle islamietjesche mensen crimineel zijn maar het is frappant dat bij de zoveelste melding van burgernet vermeld staat dat het gaat om GETINTE jongeren. Wat voor een afkomst ze ook hebben! Ik wordt een beetje moedeloos van die multicultie status die het land NEDERLAND en dan vooral de stad Zwolle! Nederlanders zijn ook criminelen hoor laat ik dat voorop stellen voor er commentaar op komt! In welke wijk dan ook, het is een algemeen bekent gegeven dat de regio wordt geteisterd door dit soort mensen


  Maak melding

 5. @GEERT

  Laten we vooral stellen dat eigen misplaatst gedrag nooit gerechtvaardigd kan worden en al helemaal niet verklaard kan worden vanuit huidskleur of herkomst of wat er verder bijgesleept wordt.

  Laten we problemen zoals criminaliteit vooral beperken tot degenen die ze veroorzaken en ze niet gaan herleiden op afkomst of andere flauwekul. Ieder mens is verantwoordelijk voor z’n eigen daden.

  En als de regio al ergens mee te maken heeft dan zijn het georganiseerde bendes uit nieuwe lidstaten wat niet wil zeggen dat alle inwoners uit de nieuwe lidstaten automatisch criminelen zijn.

  Terecht merk je op dat nationaliteit geen verklaring of excuus is voor criminelen gedrag. Ik ken ook ‘rasechte’ Zwollenaren die elkaar kapot schieten op de Thomas a Kempisstraat maar gelukkig zijn die niet maatgevend voor alle ‘rasechte’ Zwollenaren.

  Het heeft dus niks te maken met culturen (populistische uitleg) maar vooral met eigen keuzes van individuen (los van cultuur of andere omgevingsinvloeden).


  Maak melding

 6. @elrey

  Het heeft dus niks te maken met culturen (populistische uitleg) maar vooral met eigen keuzes van individuen (los van cultuur of andere omgevingsinvloeden).

  Enigszins heb je een punt!

  Maar leer de statistieke eens uit je hoofd



  Maak melding

 7. Het is steeds zo een dooddoener dat je ook rasechte Hollanders als crimineel tegenkomt en dat opwerpt om de werkelijke groep proberen te verbergen.
  De statistieken wijzen gewoon uit dat de import daarin de overhand heeft.
  Daar krijg je geen spelt tussen.

  We leven hier en nu en het resultaat van de crimminaliteit heeft vooral te maken met import en de Sinterklaascultuur van de afgelopen 40 jaar en niet met wat er in de middeleeuwen is gebeurd.

  De niet basis ingezetenen van dit land hebben bewezen het grootste aandeel in de crimminaliteit, laat dat duidelijk zijn.
  Dat mag iedereen tegenspreken, maar toon maar aan dat het niet klopt..



  Maak melding

 8. gewoon uit echte Hollanders zou bestaan

  Holleeder, Joran van de Sloot, Volkert van der Graaf, John Mieremet dat soort mensen bedoel je?


  Maak melding

 9. DT32, ik word een beetje moe van je geleuter, het zal wel wat je schrijft. Crimineel is crimineel en daarbij maakt het wat mij betreft niet uit wat de afkomst is. Lekker makkelijk om je theorietjes uit te denken achter je pc en ze hier neer te zetten. Het neigt naar racisme en daar heb ik een vreselijke hekel aan. Mag ik je erop wijzen dat crimineel gedrag tot in de hoogste kringen voorkomt? Kijk naar wat er in de financiële wereld allemaal is gebeurd. De topmensen die daar verantwoordelijk voor zijn (en dat zijn ze ook niet allemaal!) hebben voor hun wanbeleid miljoenen aan bonussen in hun zak gestoken. Verschil met de doornsee inbreker; ze hebben een net pak aan. Houdt svp op met je xenofobe gezwam, want het draagt niet bij aan het uitroeien van de misdaad. Dat laatste gaat helaas toch niet lukken, hoe wenselijk dat ook is. Fijne dag verder en verlaat de dogma’s waar je in vastgeroest zit.


  Maak melding

 10. Tot mijn spijt stoppen ook hier weer vele mensen hun kop in het zand… Multiculti of niet, het valt toch op dat deze gemiddeld vele malen meer op hun kerfstok hebben, het niet zo nauwnemen met de regels, veel, te veel vrije tijd hebben omdat ook werk niet zo heel belangrijk is en uiteindelijk maar de geuzenterm weten te gebruiken dat als men het niet heeft het dan maar gaat halen. Bah bah en nog eens bah, pak het nu gewoon eens keihard aam ipv zalven, pappen en nathouden. De straffen zijn om te huilen en schrikken niet af, ze doen het zo weer


  Maak melding

 11. @DT32

  Het neigt naar racisme en daar heb ik een vreselijke hekel aan.

  Grootste onzin die je nu uitkraamt; dat heet VRIJHEID VAN MENINGSUITING



  Maak melding

 12. Mooi signalement, het hadden er 10.000 in Zwolle kunnen zijn.

  Het wordt tijd dat we de problemen gaan benoemen. Import van Antilliaans tuig, tuig dat de Antillen niet wil hebben en hier heen stuurt. Tuig dat nog vast zou moeten zitten en vluchten naar Nederland om hier verder te rotzooien.

  Daarnaast hebben we nog grote groepen Afrikanen die Nederland onveilig maken. Kijk naar opsporing verzocht. 90% van de verdachten zijn geen Nederlanders of Nederlanders uit Suriname of Indonesie. Neen, Surinamers en Indonesiers voelen zich gediscrimineerd door uitlatingen als ‘dat doen blanke Nederlanders niet’.

  Tuig is het. 3x opgepakt en in het bezit van dubbelpaspoort is afnemen van Nederlands paspoort en terug op de boot. Wat je ook kan doen is je kop in het zand steken. En net zolang wachten tot er een nieuws bericht op duikt als deze. En dan denkt van: getint en grote vent op een fiets? Dat is meer dan de helft van Zwolle….


  Maak melding

 13. @Stadshagenees
  DT32 en GEERT proberen door hun mening het probleem te benoemen over het onderwerp.

  JIJ speelt op de man. JIJ geeft je mening weer op een reactie van hen. Jij trekt de racisme kaart. Jij beledigt de persoon van xenofobie. Daarnaast een lekkere makkelijke vergelijking met inbrekers die geld roven staat gelijk aan een hard werkende man in een pak in de financiële wereld.

  Lekker generaliseren is dat zeg. En beledigen ben je ook nog goed in. Jammer, ga je met het vingertje wijzen en dan doe je het zelf nog harder zonder het waarschijnlijk door te hebben.

  Hoe stom kun je zijn….



  Maak melding

 14. Je hoeft je niet te excuseren. Tuurlijk mag je een mening hebben. Beticht dan mensen niet van generalisatie of discriminatie terwijl je zelf geen haar beter bent.

  En voor de rest: ben jij al buiten geweest? Koud h?? Ligt er ook zoveel sneeuw in Stadshagen als hier in Dieze? Vind er niets aan….


  Maak melding

 15. Ik snap niets van je betoog Bart2. Maar dat zal ongetwijfeld aan mij liggen. Ik generaliseer niemand of wie dan ook. Jij leest dat anders prima, inderdaad het is koud buiten, maar ik zit binnen dus heb er geen last van.


  Maak melding

 16. Alle problemen door allochtonen? Wie reed er in op konigingendag in Apeldoorn? Wie schoot tientallen mensen dood in Alphen a/d rijn? Wie heeft bijna 80 mensen neergeschoten in Noorwegen?

  Wie stak zonder enige rede iemand neer in Oosterheem Zoetermeer?
  En ben je de katolieke kerk vergeten? Waren dat ook allemaal ”allochtonen”? Nee.

  Dat er meer bij de ene groep dan de ander gebeurd klopt, er wonen eenmaal meer kansarme allochtonen in Nederland en meer kansrijke autochtonen.
  Ik praat niks goed, maar als er een allochtoon in het spel zit heb je pagina’s vol met mensen die haten, als er blank zou staan, wat ik ook vaak genoeg zie hoor je geen kip over de afkomst.

  Mensen die inbreken zijn laf, maar ik als allochtoon heb NIETS gedaan ooit, en met het generaliseren generaliseer je ook goede mensen, en dat is gewoon fout, als jij nou ZWART was geweest en iedereen keek op je neer vanwegen vooroordelen, dan zou je wel anders praten!!


  Maak melding

 17. Bericht door DT32, op 13 maart 2013 om 01:00
  De statistieken wijzen gewoon uit dat de import daarin de overhand heeft.
  Daar krijg je geen spelt tussen.

  Nou hier dan de spelD: Met statistieken kun je inderdaad heerlijk liegen. Correlatie en oorzakelijkheid worden als het de schrijver uitkomt graag door elkaar gehaald. Voorbeeld: “In de periode 1970 – 2010 is zowel het aantal dodelijke verkeersslachtoffers in Nederland als het aantal rokers sterk gedaald.” Hiermee heb ik echt niet aangetoond dat niet-roken goed is voor de verkeersveiligheid. Ik nodig DT32 uit om met een concreet statistisch voorbeeld te komen.


  Maak melding

 18. Hmm, nu ik het bericht nog eens terug lees, zijn we al weer behoorlijk off-topic bezig:
  – flink postuur
  – getint
  – op de fiets
  – met plastic tas
  – omgeving Reggelaan
  We hebben het alleen nog maar over punt 2.



  Maak melding

 19. Het lijkt wel tafeltennis, al is bij tafeltennis elke match verschillend.
  Enfin, jammer dat de snode gladjakkers er vandoor zijn….


  Maak melding

 20. Dank je wel terstal! 🙂
  En de overvallers in Holtenbroek zijn ook gepakt hoorde ik gister, dus het gaat de goede kant op. 8)

  Hopelijk ziet men in dat misdaad absoluut niet loont, en hoop dat ze gepaste straffen krijgen en met de juiste begeleiding over een tijd weer vrij komen. Want hoe slecht je het ook financieel hebt, stelen is gewoon heel laf, ben zelf ook begonnen op mijn 16’e voor 3 euro per uur, werk ondertussen na al die jaren bij het zelfde bedrijf maar ben nu alweer wat hoger op de ladder. En zo hoort het in de maatschappij. 8)

  Fijne avond allen, en hopenlijk worden de daders opgespoord.


  Maak melding

 21. @Holtenbroek1990,
  Het is geen kwestie van racisme op kleur maar op cultuur of het ontbreken daarvan want een verzameling slechte gewoontes weiger ik een cultuur te noemen.
  Tussen een doorsnee Surinamer en een Anti zitten grote verschillen, niet voor niets noemen de Surinamers de Anti’s lui.
  Dus die Surinamer mag het wel zeggen omdat hij toevallig hetzelfde kleurtje heeft en die Kaaskop/Belanda/Tatta/Bakkra en ten slotte Makamba niet?
  Dikke pech dan ik zeg het ook gewoon: zodra Curacao eindelijk helemaal zelfstandig is wordt het hoog tijd om een paar vliegtuigen te charteren(wel van een Nederlandse Maatschappij want dan weet je dat ie aankomt) en de grootste criminele uitkeringstoeristen terug te sturen naar hun fraaie eiland.


  Maak melding

 22. Zwolleeder klopt geen snars van wat je uitkraampt.

  Suriname bestaat niet uit een volk, toen Nederland slaven nodig had, hebben ze die van die van een aantal landen gehaald en op Suriname gedropt, hierdoor leven er Afrikanen (dat zijn die gene die veel in Nederland wonen) Hindoestanen etc op het eiland.

  Jullie hebben mensen uit de hele wereld in het verleden als slaven gebruikt, eilanden veroverd, en uiteindelijk na de slavernij mochten de mensen ook hier wonen uit de NEDERLANDSE eilanden, het is niet de schuld van Suris of antis dat ze hier LEVEN maar van van het verleden wat jullie allemaal hebben gedaan.

  Schaam je toch dood met die uitspraken, eerst iedereen als slaaf gebruiken en daarna kan iedereen weer oprotten, deze mentaliteit bij mensen zoals jou (zoals de slaven dachten) zitten schijnbaar in het bloed van sommige Nederlanders, jullie zijn de gene die dit allemaal veroorzaakt hebben, en niet die gene die hier veelal gewoon geboren zijn.


  Maak melding

 23. Voor de rest geef ik je gelijk dat sommige Antillianen voor problemen zorgen, maar ik ken ook genoeg goede bijvoorbeeld die op mijn werk elke dag staan te knokken. Mensen terugstruren die hier geboren zijn slaat nergens op, zijn genoeg Nederlanders die op de antillen er een potje van maken, en andersom dat is gewoon zo eenmaal zo en moet aangepakt worden op de juiste manier als ze wat verkeerd doen.


  Maak melding

 24. @Holtenbroek 1990,
  Ik heb niemand als slaaf gebruikt, ben zelf een EU slaaf.
  De slaven die de Nederlandse handelaren kochten van de eveneens zwarte Ghanese Koningen waren in Afrika al slaven de zg. overwonnen stammen dus GEEN Ashanti.

  En ik had het over criminele uitkeringstoeristen, val jij ook onder die noemer ?



  Maak melding

 25. @ Holtenbroek1990

  Slavenhandel, uitgevonden door de Arabieren (Koran, bedankt) dankbaar gebruik van gemaakt door Britten, Spanjaarden, Nederlanders, Fransen, Chinezen en de Arabieren zelf.

  Je hebt het verder over JULLIE Nederlanders die slavenhandel drijven. JIJ bent zelf ook Nederlander dus in je betoog kleeft er ook bloed aan jouw handen.

  Blijkbaar zit het nog in je bloed, haat tegen de blanke slavenhandelaar. Terwijl de koning van de stam maar al te graag misschien je overoverovergrootoma weggaf voor wat kraaltjes en een spiegeltje. Want daar kwam de slavenhandel ook deels vandaan: fout eigen volk wat voor winst van land of goederen hun eigen volk weggaf.



  Maak melding

 26. Bericht door Bart2, op 14 maart 2013 om 10:49
  Slavenhandel, uitgevonden door de Arabieren (Koran, bedankt)

  In de bijbel staan uitvoerige wetten hoe je met slaven om moet gaan. En ook dat je iemand als slaaf kunt nemen als hij zijn schulden niet afbetaald. Die wetten waren al geschreven voordat er nog maar 1 letter van de Koran op papier stond. Dus die eer komt de bijbel toe. Maar misschien hadden die Arabieren wel de bijbel gelezen.


  Maak melding

Reageer