Unieke ColorRain Run naar Zwolle

Zwolle – De ColorRain is een unieke ervaring die niet gericht is op snelheid, maar vooral gericht is op een kleurenspektakel voor vrienden, familie en collega’s. Ren of wandel en wordt bespat met een tsunami van kleuren, want de ColorRain 5KM komt naar Nederland. Overgewaaid vanuit Amerika komt nu in Europa de meest unieke en meest kleurvolle 5 kilometer die je ooit zult lopen. Ren in een regenboog van ‘magische’ kleuren naar de finish. De kleuren run is een grote hype die vorig jaar in Amerika is begonnen en daar nu ongeveer 30.000 mensen per evenement trekt.

colorrain.jpg

Hoe werkt het?
 Begin de run met witte kleding en je zult eindigen als een regenboog van kleuren. Na elke kilometer die je loopt zal je verrast worden met een nieuwe kleur: blauw, groen, geel en roze. Tijdens de ren zal er veel muziek zijn en natuurlijk zullen we het beste als laatste bewaren. Eindig deze run met een explosie van kleuren. De producten zijn speciaal ontwikkeld en 100% natuurlijk. Organisator van het evenement, Nanja en Rianne Schorel uit Amersfoort en Zwolle, zegt: “We willen dat mensen plezier hebben. Ze zullen genieten van deze speciale dag. Het is een sociaal evenement om samen met vrienden, familie of collega’s te beleven en de regels zijn simpel. Het draait allemaal om plezier en een leuke tijd met elkaar. Ook gaat er een gedeelte van de opbrengst naar een lokaal goed doel.”

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Beetje hardlopen, lekker gezond. Schadelijke stoffen in ademen vanwege de regenboog poeders die op je vallen, lijkt mij niet echt gezond.    Maak melding

Reageer