Met Driezorg en ANBO naar de Moezel

Zwolle – Driezorg en de ANBO organiseren voor de tweede maal een meerdaagse reis. Deze keer gaan we vier dagen naar Cochem aan de Moezel (Duitsland) van 13 t/m 16 mei a.s. We verblijven in Hotel Jung, een 3-sterrenhotel in het gezellige stadje Cochem. Er wordt een aantal excursies georganiseerd. Deze reis is geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers.

Er gaan, naast de reisleiding, drie zorgmedewerkers mee om deelnemers met een lichte zorgvraag te ondersteunen. De kosten voor de vierdaagse reis bedragen € 441,-. Bij deze prijs is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar, reis- en annuleringsverzekering, excursies, drie overnachtingen in een 2-persoonskamer op basis van volpension (exclusief consumpties bij het diner en andere persoonlijke uitgaven). Aanmelden kan via woonzorgcentrum Fermate, tel. (038) 468 66 40. In april wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de deelnemers. Kijk voor meer informatie over deze reis op: www.driezorg.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Toch wel aardig aan de prijs. 4 dagen 3 nachten voor ?? 441,-. Ben benieuwd of er wel senioren zijn, die zich deze trip als extraatje kunnen veroorloven. En ook nog op basis van 2-persoonskamers.


    Maak melding

Reageer