Ballonfiësta geslaagd evenement in Zwolle

Het Warsteiner Ballonfiësta in Zwolle is afgelopen, op de laatste dag was het nog even spannend of de ballonen wel of niet de lucht in gingen maar uiteindelijk werd er groen licht gegeven. Tijdens de familiedag waren er tal van activiteiten, live muziek en natuurlijk veel luchtballonnen met een aantal special shapes.

Zaterdagavond ging de aandacht speciaal uit naar de ‘Darth Vader’ een Star Wars figuur in de vorm van een hete luchtballon. Ook vanavond lukt het niet om deze ballon de lucht in te krijgen, maar de show was er niet minder om. Ondanks de slechte weersvoorspellingen en de finale van jong oranje op zaterdagavond kan de organisatie terug kijken op een zeer geslaagd evenement in Zwolle waarbij veel publiek op af kwam.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Ballonfiësta geslaagd evenement in Zwolle”

  1. Nog iets geheel terzijde en toch leuk. Toen de laatste ballon bijna de lucht in ging vloog de Space Shuttle over. Ook bijzonder om te zien ;D

  2. Zag er goed verzorgd uit, jammer dat de weergoden niet helemaal mee eens waren geloof ik.
    Diezelfde weergoden hadden dan trouwens beter een goed sterke bliksem richting de muziektent kunnen geven: wat een kxx-band. De bendeleden zongen stuk-voor-stuk zo vals als maar kan, en volume moest natuurlijk op 10. Beetje jammer voor de kids want je kon elkaar bij de speeltoestellen amper verstaan.

Reacties zijn gesloten.