Line-up podia Fusion of Dance bekend

Zwolle – Op zaterdag 18 mei staat de vijfde editie van Fusion of Dance Festival op het programma. Met nog dik twee maanden te gaan zijn de voorbereidingen weer in volle gang om alles weer tot in de puntjes te verzorgen en jou als bezoeker helemaal in de watten te leggen. Met een scala aan artiesten, entertainment, een hippe festivalmarkt, verschillende stages, gezelligheid, en dat alles op een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, staat dit vijfjarige bestaan van Fusion of Dance in het teken van ‘living the good life’.

hve-20120519-0872.jpg

Fusion of Dance viert dan namelijk haar vijfjarig jubileum op de Wijthmenerplas in Zwolle. Fusion of Dance Festival, wat na 5 jaar uit is gegroeid tot het grootste festival van Noordoost Nederland zal ook deze editie, welke dit jaar in het pinksterweekend valt, zichzelf van haar beste kant laten zien. Zie jij jezelf al staan op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, met een zomerse temperatuur, een lekkere cocktail gecombineerd met een groots muziek aanbod en spetterende decors in verschillende area’s? Fusion of Dance Festival biedt het je allemaal en staat 100% garant voor een onvergetelijke festivaldag! Fusion of Dance Festival, het grootste festival van Noordoost Nederland, heeft dit jaar meer dan 50 artiesten verdeeld over 6 area’s. De hardere stijlen zijn tijdens deze editie nog meer vertegenwoordigd dan vorig jaar. Naast de bekende Megabase Area zal ook Freestyle groots vertegenwoordig zijn. Met de toevoeging van deze Freestyle Area, die op de indoor editie zeer enthousiast werd ontvangen, luistert de organisatie naar haar bezoekers.

 

Line-up Megabase:

Frontliner

LIVE: E-Force

D-Block & S-Te-Fan

The Magic Showcase

Psyko Punkz

Bass Modulators vs. Zentiments

Blockside

Wasted Penguinz

Audiotricz

The Pitcher

Mad Dog

Chain Reaction

Hosted by MC Renegade

Freestyle Maniacs vs. Harddefinition:

Darkraver

Paul Elstak

Bass-D

Dr. Rude

Miss Jay

Gizmo vs. Norman

Ruthless (Zak)

Raoul Coolman
Vecino

Fausto

Hosted by MC The Russian

In de komende weken zal de organisatie de gehele line-up publiceren. Een ding is zeker, voor de liefhebber van de hardere stijlen is er dit jaar nog een uitgebreider aanbod van artiesten. Zorg dus dat je erbij bent! Check regelmatig de website www.fusionofdance.nl en weet als een van de eerste welke artiesten dit jubileum compleet maken.

(Combi)Tickets

Heb jij nog geen ticket voor Fusion of Dance Festival? Tickets kosten €45,- ex. Fee. en zijn verkrijgbaar op www.fusionofdance.nl of bij een van de 450 Primera Stores bij jouw in de buurt. Vanuit heel Nederland rijden er ook georganiseerde bussen naar Fusion of Dance Festival, check voor meer informatie www.eventtravel.nl. Staat jouw opstapplaats er niet bij, dan kun je deze speciaal aanvragen. Ook (Daarnaast) rijden er op 18 mei bussen tussen NS Zwolle en het Festival terrein.

Parkeer- en pendelbustickets

Bestel nu voordelig en gemakkelijk via OnlineTicket.nl je parkeer- of pendelbusticket voor Fusion of Dance Festival. Parkeertickets en pendelbustickets zijn in de voorverkoop goedkoper. Ga naar www.onlineticket.nl om alvast je bus of parkeerticket te kopen.

Houdt ook Fusion of Dance Festival in de gaten op social media. Wekelijks zijn er leuke winacties, vind je er het laatste nieuws, lekkere promomixen en natuurlijk alle belangrijke informatie die jij als bezoeker moet weten! Like onze Facebook Pagina en volg ons op Twitter!

Artikel delen:

Reageer