Raemon Sluiter brengt bezoek aan de Pelikaan

Zwolle – Voormalig proftennisser Raemon Sluiter komt op zaterdag 23 maart naar de Zwolse tennisvereniging de Pelikaan. Hij zal dan een  twee uur durende tennis-clinic verzorgen waarbij gelegenheid is om een balletje met hem te slaan.

Het is de prijs die de vereniging  gewonnen heeft met haar fraaie presentatie van de Open Dag op hun verenigingssite (www.ztcdepelikaan.com ). De prijs was uitgeloofd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis  Bond (KNLTB).  De wedstrijd gold voor alle verenigingen die deel namen aan de landelijke open dagen.  Het is een grote verrassing voor ons om Reamon  tijdens de Open Dag  in ons midden te hebben, aldus de voorzitter Wim Sterken.

Iedereen, jong en oud,  die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, is dan van 13.00- 16.00  ‘s middags van harte welkom.  Het is  bedoeld om mensen op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport en de vereniging.  Voor rackets en begeleiding wordt gezorgd. In verband met de komst van Raemon Sluiter heeft de tennisclub besloten om tijdens de open dag een  aantrekkelijke korting te bieden op de contributie voor het lidmaatschap  en de tennislessen.  Dit als extra stimulans voor jong en oud om te gaan tennissen.

Artikel delen:

Reageer