Het weer: ’s middags droog

Zwolle – Zondagmorgen is het bewolkt met op sommige plaatsen wat regen. In de middag is het meest droog en breekt de zon lokaal heel even door. Tegen de avond komen in het zuiden buien opzetten. Het wordt 5 tot 10 graden.

16-03-2013_weerfoto_rodetorenbrug.jpg
Rodetorenbrug

Maandag is het in de ochtend op de meeste plaatsen droog met af en toe wat zon. In de loop van de middag neemt de kans op enkele buien weer toe en de middagtemperatuur ligt op 6 of 7 graden. Dinsdag blijven we te maken houden met licht wisselvallig weer. Er zijn wolkenvelden, vooral in het westen enkele zonnige momenten en er kan wat regen vallen. Het noorden maakt kans op wat natte sneeuw. Het wordt 4 graden in het noorden en een graad of 6 in de rest van het land. Woensdag blijft het aan de frisse kant. Daarna stijgt de middagtemperatuur weer een paar graden, maar echt lenteweer komt er nog niet aan. Elke dag is er kans op een beetje neerslag.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Johanna1 de misluktebrug zo krom als de neten slecht stukje brugbouwerswerk .De gemeente zal wel de goedkoopste bouwer hebben opgezocht die er totaal geen ervaring mee had .


    Maak melding

Reageer