Jubileumkrant voor 25-jarige WRZV De Boog

Zwolle – De zaalvoetbalvereniging voor voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking WRZV De Boog bestaat dit jaar 25 jaar. De vereniging is in 1988 is opgericht door Joop van Ommen, Joop Schinkel en Bert Klaassen, omdat er op dat moment geen mogelijkheden waren voor jongeren met een beperking om regelmatig te voetballen. In de loop der jaren heeft WRZV De Boog een alom bekende plek in Zwolle en omgeving.

16-03-2013_wrzv_de_boog_bestaat_25_jaar_03.jpg

Om de veertien dagen spelen op zaterdagen 170 voetballers (19 teams) hun wedstrijden/toernooien in de WRZV-hallen. Hierbij gaat het niet alleen om G-teams uit Zwolle, maar ook uit o.a. Meppel, ’t Harde, Ommen, Dronten, Nunspeet en Hoogeveen. Onder het motto “Nooit meer buitenspel” kan iedere speelster/speler plezier beleven aan het mooie voetbalspelletje. Dit jubileumjaar blijft niet ongemerkt, zaterdag werd tijdens de finaledag van het Jan van Eedentoernooi de speciale jubileumkrant gepresenteerd als aftrap van de meerdere jubileumactiviteiten van WRZV De Boog dit jaar. Deze krant, gedrukt in full color met een oplage van 3000 stuks zal op meerdere plekken in Zwolle, e.o. te lezen zijn.

16-03-2013_wrzv_de_boog_bestaat_25_jaar_02.jpg

16-03-2013_wrzv_de_boog_bestaat_25_jaar_01.jpg

Een greep uit de andere festiviteiten:

· Zaterdag 6 april a.s.: PEC Zwolle/Landstede verzorgen een voetbalverrassing voor de leden en begeleiding: Quiz, muziek, eten/drinken, wedstrijd PEC-RKC, voorwedstrijd van teams WRZV De Boog, e.d.

· Zaterdag 14 september a.s.: Feest voor de leden en begeleiders met artiesten, buffet, spelletjes, e.d. in de WRZV-hallen

· Zaterdag 23 november a.s.: Jubileum G-Voetbaltoernooi en receptie in de WRZV-hallen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Jubileumkrant voor 25-jarige WRZV De Boog”

  1. Van Harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarige bestaan.
    Ik wens iederen van de boog een heel mooi voetbal seizoen toe.
    en ga zo nog 25 jaar door Jan.

Reacties zijn gesloten.