Ceintuurbaan komend weekend afgesloten

Zwolle – In het weekend van vrijdagavond 22 maart tot en met maandagochtend 25 maart aanstaande voert de aannemer in opdracht van de gemeente Zwolle het eerste deel van de afrondende werkzaamheden uit aan de Ceintuurbaan. Tijdens de werkzaamheden is de weg grotendeels afgesloten voor verkeer.

Het kruispunt Ceintuurbaan – Brederostraat – Boerendanserdijk krijgt een nieuwe asfaltlaag. Daartoe wordt de huidige asfaltlaag en onderlaag vervangen. Tijdens de werkzaamheden is de Ceintuurbaan afgesloten vanaf de kruising met de Meppelerstraatweg tot aan de kruising met de Dokter van Heesweg. Tijdens de wegafsluiting wordt het verkeer via borden omgeleid. De omleidingsroute loopt via de A28 afslag Zwolle Zuid – IIsselallee – Oldeneelallee – Ceintuurbaan. En vice versa. Het ziekenhuis is (via de omleidingsroute) bereikbaar.

De werkzaamheden vinden plaats in het weekend.

Aanvang: vrijdag 22 maart a.s. om 19.00 uur

Einde: maandag 25 maart a.s. om 06.00 uur

Deel 2

Het tweede deel van de afrondende werkzaamheden staat gepland voor medio april 2013. Dan krijgt de Ceintuurbaan vanaf de Meppelerstraatweg tot aan de Dokter van Heesweg de definitieve deklaag en wegmarkering.

Reconstructie Ceintuurbaan

Meer inwoners, meer bedrijvigheid, meer verkeer: door deze ontwikkelingen groeide de Ceintuurbaan uit haar jasje. De afgelopen jaren is deze verkeersader grondig onder handen genomen. Het resultaat: meer ruimte, meer veiligheid, minder stoppen, korter wachten. Medio december 2012 is de Ceintuurbaan officieel geopend. Weersomstandigheden maakten dat de afrondende werkzaamheden niet eind 2012 uitgevoerd konden worden. 

Partners

De reconstructie van de Ceintuurbaan is mede mogelijk door de Provincie Overijssel en Rijkswaterstaat.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hoe moet je dan naar het zwembad rijden?
    Ik zou het fijn vinden als er een plaatje beschikbaar is voor deze situatie met de omleiding ook voor De Vrolijkheid…
    De bewegwijzering daar houdt ook al niet over: aan één kant van de weg word je gewezen op de afsluiting en dat je een afslag verder moet nemen nu al… Gaan we nu een miniem bordje krijgen met dat je er gewoon even een weekend niet kan komen?


    Maak melding

Reageer