Zwolse uitgever geeft aspirant-schrijvers kans

Zwolle – Uitgeverij Fenikso is een nieuwe, literaire uitgeverij in Zwolle die zich richt op boeken met een blijvend karakter. Uitgeverij Fenikso wil met name nieuwe aspirant-schrijvers een kans geven, omdat het voor deze groep auteurs steeds moeilijker wordt hun werk te publiceren via de gerenommeerde uitgeverijen.

Deze beginnende schrijvers worden intensief begeleid om op die manier de kwaliteit van hun werk te vergroten. In de zomer van 2012 organiseerde Uitgeverij Fenikso een schrijfwedstrijd met als thema: ‘Niets is wat het lijkt’. Uit de vele inzendingen zijn uiteindelijk tien onthutsende, verrassende en verbijsterende verhalen geselecteerd van verschillende nog onbekende schrijvers die zich in deze verhalenbundel kunnen voorstellen aan het publiek.

‘Niets is wat het lijkt’ verschijnt op 22 maart en is verkrijgbaar bij o.a. boekhandel Westerhof en Bruna Aalanden. De feestelijke presentatie zal zijn op zaterdag 23 maart om 15.00 uur in SAMEN Zwolle, Nieuwe Markt 1a, Zwolle. Uiteraard is het boek ook daar verkrijgbaar en is er de mogelijkheid om het te laten signeren door de auteurs. Iedereen is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Artikel delen:

Reageer