Hake en De Gunst assistent van Ron Jans

Zwolle – Hoofdtrainer Ron Jans wordt het komende seizoen geassisteerd door René Hake en Gert Peter de Gunst. Deze twee trainers zijn momenteel al werkzaam voor de club.

René Hake werd afgelopen zomer als assistent aan de technische staf toegevoegd. Hiervoor was hij hoofdtrainer bij eerstedivisionist FC Emmen. Hake wordt de eerste assistent van Jans. Zijn rol zal primair bij het eerste elftal komen te liggen. Gert Peter de Gunst is hoofd jeugdopleiding bij PEC Zwolle en werd in maart 2012 als assistent trainer door Art Langeler bij de technische staf gehaald. Ook is hij de huidige trainer van PEC Zwolle A1. De Gunst wordt de tweede assistent van Jans. Hierdoor is hij naast de werkzaamheden bij het eerste elftal tevens de trainer/coach van Jong PEC Zwolle voor het komende seizoen. Albert van der Haar volgt Gert Peter de Gunst op als trainer/coach van PEC Zwolle A1. Ook zal hij een- tot tweemaal per week assisteren bij de trainingen van het eerste elftal.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Het is feitelijk zo dat Langeler en Stam de leiding hebben, of niet?? Ik had gewoon op een zwaarder kader gehoopt. Jongens als Stam of Boekweg naast Jans is een heel ander verhaal.


    Maak melding

  2. @terstal

    Wat is een zwaarder kader in jouw ogen? “Namen”? Ik vind het zelf een logische zet dat René Hake – overigens een uitstekende analist -voor de continuiteit wordt behouden (net als Sierd van der Berg) en Gert Peter de Gunst – hoofd jeugdopleiding en trainer A1 – voor de doorstroming vanuit de eigen jeugd nauwer bij het eerste elftal wordt betrokken. Daarnaast zullen ook de salariskosten meespelen.


    Maak melding

Reageer