Help rapper Sticks met het opnemen van rap!

Zwolle – Help Sticks! is de oproep van de bekende Zwolse rapper van de Fakkelbrigade en ambassadeur van PEC Zwolle United. Sticks vraagt hulp van kinderen uit groep 6 tot en met 8 van de IK Lekker fit!? -scholen in Zwolle bij het maken van een rap over gezondheid, waarvan hij de eerste zinnen al bedacht heeft en op film gezet. De meest originele rap wint en gaat met de klas samen met Sticks de rap opnemen in een studio. Dit wordt tevens dé IK Lekker fit!?-rap van Zwolle.
De rapchallenge komt voort uit de samenwerking met het project IK Lekker fit!? en PEC Zwolle United, waaraan 11 Zwolse basisscholen meedoen. Samen met de IK Lekker fit!?-partners, SportService Zwolle, GGD IJsselland en Zilveren Kruis Achmea wordt een gezonde leer en leefomgeving gecreëerd, zodat kinderen en in het verlengde ouders gestimuleerd worden om gezond en actief te leven. Jong geleerd is immers oud gedaan. PEC Zwolle United heeft IK Lekker fit!? geadopteerd als één van haar maatschappelijke projecten waarin de club en haar ambassadeurs de nodige positieve energie steken.

In februari hebben de ruim 3350 Zwolse kinderen het kookboek ‘Zwolse Pot’ ontvangen vol met allerlei gezonde recepten en beweegtips van de spelers en staff. Hebben Bram van Polen, Rochdi Achenteh, Frank Olijve en Art Langeler videoboodschappen opgenomen die aansluiten bij de lessen van IK Lekker fit!?. En nu is de unieke kans om met Sticks binnenkort in de studio te mogen staan als een echte rapper.

Eerste vier zinnen:
1. Ik wil lekker sporten, bewegen, lekker gezond eten
2. Met groente, met fruit, mijn lijf is tevreden
3. Zo blijf IK Lekker fit!? en scoor als PEC
4. Zwolle, dus luister naar de woorden van mijn Rap
De eerste zinnen van de rap en videoboodschap van YouTube- link:
De rap kan ingezonden worden tot 29 maart a.s.
Contactpersoon IK Lekker fit!? Zwolle:
Tamara Ernst SportService Zwolle Tesselschadestraat 155 8023 BL Zwolle tel.: 038 423 66 86
e-mail: t.ernst@sportservicezwolle.nl website: www.sportservicezwolle.nl
Artikel delen:

Reageer