Beroving aan Larixstraat in Zwolle

Zwolle – Rond donderdagmiddag 15.30 vond aan de Larixstraat in de Zwolse wijk Berkum een beroving plaats door twee knapen. Een man werd beroofd van zijn portemonnaie. Er werd een Burgernet actie gestart.

Signalement: De knapen reden elk op een gele scooter en zijn weggereden richting het centrum van Zwolle. Ze hadden geen kentekenplaten. Eén man droeg een spijkerbroek. De ander een zwart trainingspak. Ze droegen allebei een zwarte helm. Heeft u de scooterbestuurders gezien of heeft u meer informatie? Bel dan 0800-0011.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

14 gedachten over “Beroving aan Larixstraat in Zwolle”

  1. Het begint ondertussen wel een beetje Amsterdam in het klein te lijken, met dagelijks inbraken berovingen en overvallen de laatste maanden..

  2. In Amsterdam is er wsl. een verzadiging van de overvallersmarkt, dus komen ze langzamerhand steeds vaker hierheen. Zorgelijke ontwikkelingen.

  3. Ik vraag me af of het de laatste tijd alleen maar meer is. Dat wordt volgens mij altijd geroepen. Wel is er de laatste tijd meer aandacht voor, wat natuurlijk prima is. Maar wordt het echt meer?

  4. Wilbert,

    een verzadigde overvallersmarkt? Jajaaaaa…..zoiets als: iedereen is inmiddels een keer overvallen en nu zijn er geen waardevolle spullen meer te roven dus gaan we maar door naar de volgende stad?

  5. Mooi toch? Vorig jaar in Athene maakte ze je koud als ze zagen dat jij nog 20 euro uit de flappentap haalde. Sommige Grieken zijn letterlijk gevlucht naar andere landen.

    Prachtig, die EU, euro en open grenzen. Vorig jaar heeft een kwart van de NL bevolking criminaliteit ervaren. Binnenkort bent u ook aan de beurt.

  6. Barkum word het ook wel genoemd.. Als het aan ons barkummers ligt stompen we die criminaliteit uit onze wijk. Oprotten met die lui, ga werken voor je geld. Bij mij hoeven ze niet aan de deur te komen:)))

Reacties zijn gesloten.