Winners Vriendentoernooi 2013

Zwolle – Het is de organisatie wederom gelukt om de 10 sponsorteams bij elkaar te krijgen en ruim 100 spelers van uit zowel Zwolse als het G- voetbal weten te enthousiasmeren om op ‘Witte donderdag’ te spelen voor het Winners Vriendentoernooi 2013. Donderdag 28 maart gaat het gebeuren!

Met de opbrengst van dit toernooi stellen de sponsoren de Vrienden in staat om de jaarlijkse Winnerstoernooien voor WRZV de Boog te ondersteunen. Jaarlijks kunnen de  G-voetballers van WRZV de Boog aan maar liefst drie winnerstoernooi meedoen. Het toernooi begint om 18.45 uur met een demonstratiewedstrijd van WRZV de Boog. Deze wedstrijd wordt ‘live’ becommentarieerd door de stadionspeaker van PEC Zwolle, Peter Vader en na deze wedstrijd worden de sporters van WRZV de Boog in de “prijzen” gezet voor hun geleverde inspanning! Vanaf 19.30 uur gaan de 10 sponsorteams met daarin verschillende “vedetten”, die iedereen op een andere manier kent uit de Zwolse samenleving strijden voor de felbegeerde Winners Vrienden Wisselbeker.

De indeling is als volgt:

Poule A:          

Postma Totaaltechniek / Comfycamp        
Noordman Tapijt
Delta Wonen
Hanos Zwolle                                                   
Auto Wieten                                                     

Poule B:

Beter Wonen Vechtdal
SWZ / Openbaar Belang
Klomp TransportBenthem Gratama
Conrad Catering Compleet

De teams bestaan uit “mixed” spelers met daarin natuurlijk ook de sponsoren. Wie kent niet uit het carnaval Prins Poets en zijn adjudanten “spik en span”? Wie kent niet uit de politiek de wethouders De Heer en Piek? Wie kent niet onze “Zwolse” afgevaardigde in de 2e kamer Eddy van Hijum? Wie kent niet de voormalige FC Zwolle spelers Henk van Steeg en Gerald van de Belt? Wie kent niet de stadsomroeper Peter Vader en Zwolse artiesten Harm Wolters en Reinier Vegter? Wie kent niet voormalig PEC Zwolle vedette Freek Schutten en topamateurs Marcel Damman en Jurian Meijntjes? En natuurlijk nog veel Zwolse raadsleden en andere Zwollenaren die op een niet misverstane wijze een goede bijdrage leveren in de Zwolse samenleving.

De finale is om 21.30 uur en daaropvolgende zal de Zwolse sportwethouder Gerrit Piek zoals ook voorgaande jaren de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen.

De toegang voor deze avond is uiteraard gratis en iedereen is welkom!

Na het toernooi wordt de avond zoals altijd gezellig en feestelijk afgesloten met muzikale begeleiding van onze Zwolse DJ Nitefox.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Als coach van Conradcatering hoop ik wel op wat meer tegenstand dan verleden jaar,maar dat komt goed zo aan de deelnemerslijst te zien.Maar het wordt zeker weer net zo gezellig voor dit goede doel,iedereen is welkom.


    Maak melding

Reageer