Open Tennisdagen Zwolle

Zwolle – Van 23 maart tot en met 1 april vinden voor de 3e keer de Open Tennisdagen plaats. Alle zeven Zwolse tennisverenigingen zetten op zaterdag 23 maart de poorten open van 13:00 uur tot 16:00 uur. Op alle parken is een leuk programma samengesteld.

Het programma van de verschillende verenigingen is te raadplagen via www.tennisdagen.nl. Het uitgangspunt is dat mensen tennis zelf ervaren, want tennis is een leuke, sociale en gezonde sport. Iedereen die wil leren tennissen, nieuwe mensen wil leren kennen of gewoon lekker een balletje wil slaan is van harte welkom.

Deelnemende Open Tennisverenigingen:

TC’91 Stadshagen

Oude Wetering 43

8043 MV Zwolle

www.tc91stadshagen.nl

T.C. Ittersum

Van Houtenlaan 11

8014 ZM Zwolle
www.tcittersum.nl

 

TC WVF

Stinspad 2

8042 JE Zwolle

www.tcwvf.nl

T.V. PAF
Marsweg 4

8013 PD Zwolle

www.tvpafzwolle.nl

TVZ 750
Peterskampweg 8

8031 LK Zwolle

www.tvz750.nl

Z.L.T.B.

Kon. Wilhelminastraat 32
8019 AN Zwolle

www.zltb.nl

Z.T.C. De Pelikaan
Haersterveerweg 2b

8034 PK Zwolle

www.ztcdepelikaan.nl

Landelijke Open Tennisdagen

Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Lokale tennisverenigingen stellen dan hun parken open om vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport.

Ambassadeur Raemon Sluiter

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Ook hij roept alle niet-tennissers op eens een balletje te gaan slaan. “En kom vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’!”

Artikel delen:

Reageer