Nieuwe namen hiphopfestival: The Rhythm, The Rebel

Zwolle is hiphopstad nummer één en het enige wat nog ontbrak was een groots festival voor de echte hiphopfanaten. Daar komt nu verandering in. Popcentrum Hedon organiseert zaterdag 1 september een hiphopfestival in de IJsselhallen te Zwolle. The Rhythm, The Rebel wordt een hiphop / lifestyle-event met optredens van de grootste artiesten uit de scene, gecombineerd met skate,- breakdance- en graffitidemonstraties. 

De voorbereidingen zijn in volle gang en naast de eerder aangekondigde Opgezwolle, Jawat! en Salah Edin zijn de volgende namen nu ook bevestigd: Typhoon, Blaxtar, Winne, U-niq, Zo Moeilijk en Kubus & Bangbang. De hele middag en avond is er naast de vetste optredens van alles te beleven voor de ultieme hiphop-experience. Een event van dit kaliber in dit genre is in Nederland nog nooit vertoond. Zorg dat je er klaar voor bent: The Rhythm, The Rebel! 

Meer info volgt snel. In de tussentijd check www.hedon-zwolle.nl / www.ijsselhallen.nl.

 

The Rhythm, The Rebel

Datum: zaterdag 1 september 2007

Zaal open: 14:00

Aanvang: 15:00

Kosten: € 17,50 (excl. Servicekosten)

 

 

Kaarten zijn vanaf 9 juni verkrijgbaar bij de 150 grote postkantoren, 100 grote Free Record Shop, 33 GWK- stationskantoren, alle Plato winkels en ticketservice (0900-300 1250 / www.ticketservice.nl).        

Artikel delen: