Nieuwe clubavond en expositie Trash in Hedon

Zwolle – Zwols poppodium Hedon speelde al een tijdje met het idee om avonden te organiseren in de stijl van de legendarische clubavonden zoals Erol Alkan ze organiseerde in Londen. Dat idee wordt vrijdag 29 maart werkelijkheid onder de naam Trash.

Tijdens de eerste editie komen electropoprockers Daily Bread en producer Klockhaus naar Hedon, en is er naast muziek een speciale Trash expositie met diverse kunstenaars. Er bestaan bands die zo dansbaar zijn dat je ze te kort doet door simpelweg alleen een concert van ze te bekijken. Dat is het geval bij de electropoprockers Daily Bread. Tijdens Noorderslag gaven ze een overweldigende show waarbij de zaal van de eerste tot laatste toon compleet los ging. Klockhaus is de support act van de clubavond. Gewapend met laptop bespeelt hij de raakvlakken tussen atmosferische 90’s ambienthouse en moderne sample-based digitale manipulatie, zoekend naar de grenzen tussen nostalgie en de psyche. DJ HNK (o.a. Sabotage) & AGE zijn de resident DJ’s van Trash. De mannen rammen bijpassende rockplaatjes en zwoele electronica uit de draaitrafels tijdens de nieuwste alternatieve dansnacht van Zwolle.

TRASH Expo

Naast muziek is er ook kunst. Werk van Veemarkt Fabriek, AvierKoerier en Jorijn Mulder verandert Hedon in een atelier. Bij de expositie van de Veemarkt Fabriek maak je kennis met de fabriek waarin de picturale arbeidethos voorop staat. Kijk, geniet, bespreek, deel, bewonder, verafschuw en snuif het op, de verf is nog nat! De liefhebber is ook in de gelegenheid het werk te kopen. Meer van de karikaturen? Dat kan, in razendsnel tempo nemen de kunstenaars van AvierKoerier jouw hoofd onder handen op een wit vel a4. Ambivalente foto’s van de hand van Jorijn Mulder kleden Hedon in stijl aan.

TRASH

LINE UP: DAILY BREAD/ KLOCKHAUS/ DJ HNK/ DJ AGE/ TRASH EXPO

Locatie: Hedon, Zwolle

Wanneer: Vrijdag 29 maart

Open: 21:30 Aanvang: 21:30

Entree: € 7,50 (vvk) – € 10,00 (deur) – (exclusief € 1,00 servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

Artikel delen:

Reageer