Onfortuinlijke wedstrijd voor Be Quick

Zwolle – Drie overwinningen op rij: het mocht niet zo zijn. Be Quick ging op zaterdagmiddag onderuit bij CJV-ers in Deventer. Het is duidelijk dat alle betrokkenen er meer van hadden verwacht na de twee overwinningen in de jongste weken. Be Quick moet even op gang komen in Deventer. Het begin van de wedstrijd is te slap, zo ziet de elftalleiding. 
Arnie Pot, trainer van de roodzwarte brigade, verbaast zich daarover. Pot: “Het begin is te slap. Na een minuut of tien beginnen we duels te winnen en langzaam krijgen we weer wat grip op de wedstrijd.” En dan begint de ploeg er in te geloven. Pot: “Ik wil het niet overdrijven. Het was op z’n minst een redelijke wedstrijd van onze kant. Niet alles ging goed, maar toch in de fase voor de rust krijg je toch het gevoel dat er wat te halen valt.” Tot uitgespeelde kansen leidt het vooralsnog niet. Pot: “De goede eindpass ontbrak.” Helaas zit het Be Quick niet mee. Pot: “Zonder dat er een speler in de buurt is, laat iemand zich vallen van CJV-ers. Tot ieders verbazing gaat de bal op de stip.” Hüseyin Guveli schiet de bal vervolgens binnen: 1-0.

Na de rust vervalt Be Quick in de zelfde fout als aan het begin van de middag. Het begint te slap. Daar krijgt de ploeg direct de rekening voor gepresenteerd. Rutger Minkjan schiet de bal bij het uitverdedigen tegen een van de CJV-ers aan waarna de bal bij Orlando Rozen belandt en die zorgt voor 2-0. Be Quick probeert daarna de zaak nog recht te zetten. Onder andere Mehran Ali Pour Asli krijgt nog enkele kansen, maar er verandert niet meer aan de stand op het scorebord. Pot: “Al met al had ik er wel iets meer van verwacht. Zeker na twee overwinningen, maar kennelijke was het onze dag niet. Wel constateer je dat we veel minder wisselvallig zijn dan aan het begin van het seizoen. In deze wedstrijd beginnen we twee keer matig aan een helft, maar komen toch wel weer in de wedstrijd. Dat is toch wel iets waarin we duidelijk zijn gegroeid.” Opstelling Be Quick: “Raymon Thalen, Rutger Minkjan, Erik Nawijn, Floris Blom, Eric van Beek, Bram Horstman (75. Arie Smit) , Bas Buimer, Joshua Rahajaan (60. Bjorn Velda), Mehran Ali Pour Asli, Thijs Coenders, Cas Duiker (60. Sander Aarten) Be Quick speelt in het paasweekend twee wedstrijden. Op zaterdag 30 maart is dat thuis tegen Hulzense Boys en op maandag 1 april is dat uit in Bergentheim. Kijk hier voor de uitslagen en de stand. Door Gerco Grevers

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer