Arne Slot gaat stoppen

Zwolle – Na een imposante loopbaan van achttien seizoenen vindt Arne Slot het genoeg geweest. Dat meldt vi.nl. De 34-jarige middenvelder van PEC Zwolle heeft besloten aan het einde van dit seizoen af te zwaaien. Voorzitter Adriaan Visser bedankt Slot via Twitter en omschrijft de voetballer als een ‘mooie stylist’.

25-03-2013_afscheid_arne_slot-pec_zwolle.jpg

In januari liet Zwolle tijdens het trainingskamp in Belek de routinier al weten dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. ‘Ik vind het wat voorbarig en betreur daarom deze beslissing van de club, maar ik respecteer het besluit wel’, liet Slot destijds weten. Over zijn toekomst was hij duidelijk: ‘Het is echt mijn ambitie om op termijn als trainer in het betaald voetbal terecht te komen.’ Bijna drie maanden later heeft Slot besloten geen nieuwe club te zoeken. Daardoor komt er een einde aan een loopbaan, die hem voerde langs FC Zwolle, NAC Breda, Sparta Rotterdam en PEC Zwolle. Met de club uit Overijssel promoveerde hij twee keer naar de Eredivisie.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Van Wolfsburg naar PEC. Niet echt een stap vooruit voor Mateusz. Ik denk nooit dat dat gaat gebeuren.

  Dan kan Zwolle zich nog beter richten op Avdic. Die gaat het niveau van Werder nooit en te nimmer halen, maar is voor ons van groot belang.


  Maak melding

 2. Arne Slot, wat heb ik genoten van je geweldige voetbal !

  Voor jou kwam ik naar het stadion !

  Het was Super!

  Arne bedankt! En succes in je verdere loopbaan !


  Maak melding

 3. Heel erg jammer om dit te horen dat deze fantastische voetballer een einde er aan breid. Zwolle heeft Arne in hun hart gesloten en zal hopelijk altijd onze lieveling blijven. Naar een uitspraak van Arne Slot aan het einde van de Jupiler “nooit meer deventer” hij had gelijk maar ik had het liever anders gezien.

  Arne bedankt  Maak melding

 4. Valpoort, Gravenbeek, Reniers, Zandvliet, Ikiliou, Epe ?

  Ga toch weg. Schande dat deze spelers een contract hebben. Voegen allemaal niets toe.

  S L O T !!!!!! 😀


  Maak melding

 5. Slot heeft met zijn inzet een heel groot aandeel gehad bij de prestaties van de club en de plaats die ze bereikt hebben .Zulke krachten zijn onmisbaar in een team wens Slot het allerbeste voor de toekomst.


  Maak melding

 6. En nou niet met z’n allen gaan zeiken als er komend seizoen traditiegetrouw wéér geen geld is voor versterkingen en Mijnheer Slot een paar ton pakt op kantoor in een nieuw bedachte functie als bijv. manager tafellakens.


  Maak melding

Reageer