Startsein campagne CDA Zwolle

Zwolle – Zaterdag 23 maart heeft het CDA Zwolle het startsein gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. In het campagnejaar gaat het CDA op zoek naar Zwollenaren die mee willen praten over belangrijke thema’s voor Zwolle en die misschien wel gemeenteraadslid willen worden. De campagne van het CDA Zwolle is van start gegaan tijdens een werkbezoek aan de huisartsenpost in Zwolle. 

start_cda.jpg

Ruim 20 CDA-leden en belangstellenden hebben een kijkje achter de schermen gekregen bij de huisartsenpost en zijn met elkaar in discussie gegaan over Zorg en Welzijn in Zwolle. Het komende jaar is er elke maand een CDA-activiteit met aansluitend een discussie over een belangrijk thema. De uitkomsten van de gesprekken zullen worden meegenomen bij het schrijven van het verkiezingsprogramma. Na het werkbezoek aan de huisartsenpost en een discussie over zorg is er op vrijdagmiddag 12 april een werkbezoek aan het Deltion College (met als thema onderwijs), in mei een werkbezoek aan een bedrijf op de Marslanden (met als thema Ondernemen) en in juni een werkbezoek aan het Fraterhuis (met als thema Cultuur).

Na de zomer volgen er werkbezoeken rond de thema’s Duurzaamheid, Woningbouw en Religie. In het najaar van 2013 presenteert de programma commissie het concept verkiezingsprogramma met daarin de aandachtspunten die tijdens de werkbezoeken zijn genoemd.   De werkbezoeken zijn bedoeld voor CDA-leden, maar ook voor belangstellenden uit de stad. Geïnteresseerden voor een werkbezoek kunnen zich aanmelden via bestuur@cdazwolle.nl (aanmelden is verplicht). Per werkbezoek is er plek voor 25 deelnemers en vol = vol.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Zegt veel -nee, alles- over het CDA:kritiek van burgers beschouwen als klagen.
  En nee CDA, er zijn velen die geen behoefte hebben aan jullie ‘oplossend vermogen’ en kapitaalvernietiging.


  Maak melding

 2. Gaat niet goed met het CDA zowel in de landelijke politiek als gemeentelijk dus ze zijn er al vroeg bij om zieltjes te winnen .Van uit het geloof hoef je er niet meer voor te kiezen want dat is wel gebleken de afgelopen tijden hoe onbetrouwbaar het geloof is.De christenen die het CDA altijd hadden gekozen vanuit hun geloofsovertuiging zijn intussen ook eens wakker geworden.Voor mij geen CDA meer


  Maak melding

 3. Bakellende en z’n kliek hebben het EU verdrag er doorheen gedrukt nadat de burger in een referendum de Europese grondwet had verworpen.
  Bij deze partij mag je op ze stemmen maar daar houd de democratie dan ook op want het is gewoon een voortzetting van de oude religieuze structuur.
  Mijnheer Pastoor en de Dominee bepalen en de kudde moet vooral volgzaam volgen, ha ha !


  Maak melding

 4. Ik vind dit een leuke actie! Goed om van gedachten te wisselen met burgers a.d.h.v. verschillende thema’s.

  Wij gaan verhuizen naar een buurgemeente, anders zou ik zeker van de partij zijn!


  Maak melding

 5. Leuk initiatief!

  Ik ga denk ik van de mogelijkheid gebruik maken eens bij organisaties binnen te kijken waar je normaal gesproken niet zo snel binnenkomt.
  Jammer dat ik van de eerste activiteit niet op de hoogte was.

  Ben weliswaar geen lid van het CDA, maar dat maakt volgens mij niet uit.

  Het lijkt me leuk en informatief!


  Maak melding

Reageer