Vrouw steelt gouden halsketting van Zwolse

Zwolle – Op de Gombertstraat is zondagmiddag 24 maart rond 12.30 uur een 65-jarige vrouw uit Zwolle slachtoffer geworden van diefstal van haar gouden halsketting.

Zij liep over straat en werd benaderd door een quasi huilende vrouw, van naar schatting 20 – 25 jaar oud, die vertelde dat haar oma zou zijn overleden. Van haar oma had zij sieraden gekregen, die zij om de hals van het slachtoffer hing. Daarbij wisselde zij de gouden ketting van het slachtoffer met een nep ketting. De vrouw stapte in bij een andere vrouw en twee mannen in een grijze auto en verdween. Dit viertal is vermoedelijk afkomstig uit Zuidoost Europa. De vrouw is licht getint, heeft een normaal postuur en droeg een hoofddoekje. De andere vrouw is naar schatting tussen rond de 30 jaar, donker getint, en had blond geverfd haar. De beide mannen, waaronder één met een opvallend dikke buik, waren netjes gekleed. De ene heeft een lichtgetinte- en de ander een donkergetinte huidskleur. Zij zijn in de leeftijd van 25 tot 40 jaar oud. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt net deze diefstal wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Vrouw steelt gouden halsketting van Zwolse”

  1. Licht getint, hoofdoekje en uit Zuid Europa? Dat zou vermoedelijk dan Bulgarije moeten zijn.

    Woon zelf ook in Holtenbroek, en in de straat waar ik woon is het meerendeel van de kentekens pools.romenie etc.

    Maar dan vraag ik me af, hoe komen ze zo snel aan een huisje hier? want zelfs voor de kleinste flats hier is de wachttijd toch niet korter via de woningzoeker dan 6 jaar.

  2. Dat vraag ik mij ook wel eens af. Urgentie? Ons kent ons?

    Wat een volk ook. Kan niet wachten tot 1 januari. Dan kunnen de Bulgaren bij ons de arbeidsmarkt op. Gelukkig zijn ze niet allemaal zo.

    Sterkte voor de dame.

  3. er staat ook 1 keer in de zoveel tijd bij de esso ceintuurbaan een auto met dat volk er in en proberen nep ringen enzo te verkopen voor benzine zeggen ze dan pffff vreemd volk echt

    sterkte voor de oude dame

  4. nu zijn het weer de bejaarden die zijn gouden keting
    ge rooft is waar moet het naar toe hier in zwolle
    als ze pakken moeten ze ge woon de grens over
    zetten en er niet meer er in ik hoop dat de oude
    dame er weer boven op komt

  5. 65 jaar en dat noemen we bejaard?
    Pensioen gaat naar 67.
    Ik denk eerder dat ze de ketting zelf verpatst heeft en een smoes probeert te verzinnen.

  6. Schandalig! Daders opppakken, bestraffen en met kop en kont het land uitzetten. Tenminste, ALS het om mensen uit het de genoemde regio gaat. Tuig is tuig, waar ze ook vandaan komen.

Reacties zijn gesloten.