Operatie van poes live te zien bij dierenarts

Zwolle – Dierenkliniek "De 5 Olifanten" en filmbedrijf Image Report bieden op 30 maart a.s. een wel heel bijzonder evenement. U kunt live een operatie van een poes bijwonen op grote tv schermen op de praktijk aan de Zerboltstraat 61a.

Het filmbedrijf laat met meerdere camera’s het complete traject van de operatie zien.Vanaf het moment, dat de kat wordt binnengebracht, totdat ze in de uitslaapkamer wordt gelegd. Dierenarts en eigenaar Simeon Goudeketting zal de operatie zelf uitvoeren en daarbij uitleg geven wat hij aan het doen is. "Veel mensen brengen hun geliefde huisdier bij ons voor een operatie of behandeling, maar zien eigenlijk nooit wat er achter de schermen gebeurt. Omdat we 10-jaar bestaan op deze lokatie vieren we de open dag met een live operatie van 2 katten uit het asiel. We kunnen natuurlijk geen bezoekers tijdens de operatie in de OK toelaten; vandaar dat we dit gespecialiseerde bedrijf uit Zwolle hebben gevraagd" aldus Drs Goudeketting. Op 30 maart vanaf 14.00 uur heeft de kliniek een opendag, waarbij oa deze operatie op het programma staat. Is alles afgerond, mogen de bezoekers ook zelf een kijkje nemen in de OK. Het belooft een bijzondere middag te worden. Wilt u daar bij zijn meldt u zich dan aan bij info@de5olifanten.nl.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Ik zou het niet willen zien als mijn kat op de operatietafel ligt. Stel er treden complicatie`s op. Dat wil je toch als eigenaar niet live zien. Soms draaien dierenartsen door .


  Maak melding

 2. Onze lieve poes Noor is vandaag er nog geweest voor haar hartecho waar we altijd bij mogen zijn!!
  Super goede dierenarts, erg interessant zo’n dag!


  Maak melding

 3. Dure dierenartsen bij Goudeketting en de vijf olifanten .Ga altijd naar Wolf in wezep goede dierenarts uitgebreide praktijk en stukken goedkoper bij behandelingen en operaties .Mijn hondje daar laten castreren perfect en netjesafgewerkt en geen enkele complicaties gehad. Ben voortijds altijd in Zwolle geweest en zijn de tarieven bijna het dubbele van de arts in wezep.Castratie hier bij de vijf olifanten komt op 156?? en in Wezep op 75?? inclusief antibiotica en eventuele nazorg wanneer nodig .In Zwolle moet je de nazorg en antibiotica nog extra betalen.Alls je vraagt waarom of ze veel duurder zijn zeggen ze dat ze steriel opereren ,nou dat doen ze in wezep ook prachtige operatiekamer


  Maak melding

 4. Tja die vind die beter die weer die! Is met alles zooo! Bedoel ik heb alles over voor me kat! En als je geen auto hebt is het beetje lastig om zo ver weg te gaan.


  Maak melding

 5. Ik ben klant bij dierenartspraktijk Boven Veluwe in Wezep. Grote praktijk,vriendelijk en ze hebben op zatermorgen ook spreekuur tegen normaal tarief. Dus geen duur weekendconsult. En ze zijn ook veel voordeliger dan in Zwolle. En het is maar 10 min rijden.


  Maak melding

 6. Rij graag richting Hattem ook al woon ik een paar meter van 5 Olifanten vandaan. Kan prima uit.

  Dierenkliniek Hattem Wapenveld overlegt ook van te voren welke behandelingen ze verstandig vinden om uit te voeren zonder op je schuldgevoel (of portemonnee) in te spelen.

  Aanrader 🙂


  Maak melding

 7. Stel dat die aanprijzingen voor die dierenartspraktijk in Wezep door die praktijk zelf geschreven zijn…. Zou kunnen. 8)


  Maak melding

 8. Zelf ook ervaringen met de 5 olifanten. Duur en klantonvriendelijk. Kom er nooit weer. Ga liever naar Hattem.

  Aanrader is ook dierenarts praktijk Nanda aan de Middelweg in Zwolle. Ook niet duur en ze gaan leuk met de dieren om.  Maak melding

 9. Heb ook een lange ervaring met de 5 olifanten, en hoe ze er voor hebben geheten. Prima dierenartsen, zeer vriendelijk. Kon er in nood gevallen altijd direct terecht.
  Zijn inderdaad wel wat duurder. Maar dat had ik er graag voor over.


  Maak melding

 10. Als je voor 75 euro een hond kan opereren, is er toch iets vreemds aan de hand. Of je neemt je vak niet serieus en verdient dus niets of je gebruikt (te) goedkope middelen. Als deze dierenarts zo steriel opereert waarom moet de hond dan antibiotica mee na een steriele ingreep?  Maak melding

 11. Ik moest bij De 5 olifanten ??200,- betalen om mijn kat te laten inslapen.
  Het was toen 5 over half 8, dus gold, vanaf half 8, het avond-/weekendtarief. Als ik hem daar had gelaten was het nog duurder geweest. Maar wat doe je als je ziet dat je dier lijdt?


  Maak melding

Reageer