Wijkevenement Street Moves in Dieze West

Zwolle – Street Moves is een evenement van en voor de buurtbewoners van Dieze. Volwassenen en de jongeren van de buurtsportclub Club2Move organiseren samen met SportService Zwolle, Travers Welzijn en de GGD allerlei activiteiten. Ook zijn de jongeren zelf verantwoordelijk voor de werving van deelnemers en de aandacht van de media.
 

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekent dat de jongeren uit de wijk Dieze West vrijdag 19 april aanstaande weer de beroemde en jaarlijkse Street Moves organiseren. Vanaf 16:00 tot 20:00 is iedereen welkom aan de Hobbemastraat. Jong en oud, voor iedereen is er wat te doen. 
 Street Moves heeft dit jaar als thema ‘Boulevard’. Alles met een zomers tintje. Veel verschillende sportieve activiteiten worden georganiseerd waaronder de niet te missen survival baan! Wie bereikt als snelste het eindpunt? Waterspelen, een voetbaltoernooi, dansen en muziek zorgen dat iedereen in beweging komt. Wie sleept deze keer de prijzen mee naar huis? 
Gezondheid staat ook centraal tijdens de Street Moves. Er zullen gezonde hapjes zijn, net zoals een kookworkshop met lekkere en vooral gezonde ingrediënten.

Bij de Street Moves draait het niet alleen om het sporten. Het gaat ook om de verbinding in de wijk en dat de bewoners kennis maken met de leuke dingen die er allemaal te doen zijn in hun buurt. Daarnaast is Street Moves ook bedoeld om jongeren bewust te maken van goede voeding en een gezonde leefstijl, waar sport natuurlijk heel belangrijk bij is. Vrijdag 19 april staat in Dieze West voor sportieve activiteiten, voorlichting, actie en plezier die u niet mag missen. 
Persbericht geschreven door Ernestina Severein, jongere uit de wijk.

Artikel delen:

Reageer