Koopzondag in Stadshagen

Zwolle – Op zondag 7 april kunnen klanten naast het stadscentrum ook terecht in winkelcentrum Stadshagen. Dit naar aanleiding van de bij de bezoekers positief ontvangen koopzondag vlak voor de kerst in 2012. 

In ieder geval de winkeliers van de grote winkelketens (Hema, Bart Smit, Aktiesport, Kruidvat, Blokker, AH en DA) hebben besloten hun deuren te openen van 12.00u tot 17.00u. Indien ook dit positief wordt ontvangen door de bezoekers, overwegen deze en andere winkels om in de komende tijd meer koopzondagen te organiseren in winkelcentrum Stadshagen. Délifrance is, zoals elke zondag, ook open van 10.00u tot 20.00u. C1000, in 2013 elke zondag open van 16.00 tot 20.00u, is op zondag 7 april gesloten omdat het pand een grondige metamorfose van rood naar geel ondergaat en op 24 april a.s. wordt heropend als Jumbo. Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl.
Artikel delen:
Reacties 20
 1. Met al die koopzondagen mogen ze wel eens extra personeel aanschaffen zodat de vaste werknemers ook nog eens vrij zijn in het weekend.


  ⚠️ Meld

 2. @piet, precies, anders kan de heer Pieters zowat niet, de meeste jongeren werken juist graag op zondag omdat ze dan meer betaald krijgen.


  ⚠️ Meld

 3. En daar hebben we de beroeps-zeurkousen Pieters en Bart2 weer! Verder alles goed heren? Wat valt er nog meer te zeuren vandaag?


  ⚠️ Meld

 4. Niet op de manier zoals geciteerd “gister 11.36 tot iets na 12.00” op het Politieke Log >:(>:(>:(

  Maar huishoudens krijgen het door allerlei belachelijke omstandigheden steeds zwaarder….toch sparen we VET meer met elkaar (vermogensgroei)………………..ZIJN WE EEN ANGSTIG EN LAF VOLK?


  ⚠️ Meld

 5. “…….ZIJN WE EEN ANGSTIG EN LAF VOLK”

  Gelukkig verdient de directeur met zijn progressieve instelling van een stichting tegen kanker anderhalve ton per jaar.

  Dus ja, we zijn een angstig en een laf volk dat wij de directeur en consorten met dit gedrag hun gang kunnen gaan.


  ⚠️ Meld

 6. @ Bart2; maar ik kan zo allemachtig moeilijk bepalen wat een markt-gerelateerd en redelijk salaris is voor iemand. Zeker als er ook nog eens buitenlandse kapers op de kust zijn…Jij wel?


  ⚠️ Meld

Reageer