Zwolse successen tijdens NK sportacrobatiek

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen sportacrobatiek afgelopen weekend zijn tien van de twaalf Zwolse teams van WRZV-Landstede sport acrobatiek in de prijzen gevallen. Vier eerste plaatsen met daarbij de titel Nederlands kampioen, vijf tweede plaatsen en één derde plaats was het prima resultaat. Een bijzondere prestatie werd geleverd door het jeugd trio Caren Groenhuijzen, Kelly Soer en Iris Diender, zij behaalden de limiet voor deelname aan het jeugd EK (IAGC) en werden  tweede tijdens dit NK.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Op het hoogste niveau waren er eerste plaatsen voor het herenpaar Rik en Jorrit. Het damespaar Jiska en Nicole werden eerste met originele handstanden in hun balans en combi oefeningen . Ellen en Char??ll , al geplaatst voor het jeugd EK, behaalden een eerste plaats in de categorie damespaar A niveau 11-16 jaar. Ze lieten twee zeer mooie en perfect uitgevoerde oefeningen zien. De herenvier formatie, Mark, Rick , Simon en Tim behaalden een eerste plaats op het B niveau. Super hoge saltoâ????s werden strak uitgevoerd.
  Een tweede plaats was er voor damespaar Miranda en Godelieve . Ondanks rugklachten van Miranda lieten de dames mooie oefeningen zien op het hoogste niveau. Het trio Sanne, Chantal en Annelies draaiden hun beste wedstrijd van dit seizoen met prachtige elementen ze kwamen een paar tienden van punten tekort en werden tweede.
  Het junioren damespaar Ernestia en Iris werden tweede.
  Het 11-16 damespaar Sanne en Sascha, werden tweede met prima scores en lieten prachtige oefeningen zien.
  Het dames trio, Evelien, Reine en Lianne behaalden een derde plaats uitkomend op het hoogste niveau, Hun balans oefening was perfect en elementen werden goed uitgevoerd.
  Een vijfde plaats op het B niveau was er voor het trio Marloes, Marjolein en Stephanie. Het trio draaide een prima balans oefening en ging daarmee aan de leiding. Een foutje in hen tempo oefening kosten hun een podiumplaats.
  Kim en Hilde behaalden een zesde plaats op het B niveau.
  Blessure leed was er voor Anouk, Annemaaike en Pauline, deelname aan het NK was helaas niet mogelijk.

  Met deze resultaten en twee geplaatste jeugdteams voor het EK, kunnen de Zwolse teams tevreden terug kijken op dit NK weekend in Landgraaf.  ⚠️ Meld

Reageer