Art Langeler wordt hoofd opleidingen bij PSV

Zwolle – Art Langeler en PSV hebben op hoofdlijnen een akkoord over een dienstverband voor vier jaar. Dat meldt voetbalmagazine VI donderdag. De huidige trainer van PEC Zwolle wordt in Eindhoven hoofd opleidingen. Langeler heeft woensdag uitgebreid van gedachten gewisseld met toekomstig trainer Phillip Cocu, assistent Ernest Faber en technisch manager Marcel Brands. 

De gezamenlijke conclusie was dat hij de juiste man is voor de functie die na het vertrek van Jelle Goes naar FC Anzhi vacant was. Langeler en PSV hebben daarna de intentie uitgesproken met elkaar in zee te gaan. Als de laatste details ook zijn ingevuld, kan hij vanaf komende zomer aan de slag in Eindhoven en is er ook een einde gekomen aan de zoektocht naar een hoofd opleidingen. PSV hunkert naar continuïteit op de positie van hoofd opleidingen, die de laatste jaren door verschillende mensen is ingevuld. Langeler heeft eerder aangegeven zijn contract met PEC zwolle niet te verlengen.
Artikel delen:
Reacties 11
 1. Heeft Langeler ervaring met een jeugdopleiding dan? Het is bij zo’n topper nogal gewaagd dus. Ik wens ‘m alle goeds.


  ⚠️ Meld

 2. Dat wordt dan de eerste sympathieke medewerker voor PSV, ik vind het jammer dat die voor deze club kiest. Maar gun Art het beste! 8)


  ⚠️ Meld

 3. @vakkie19

  Art Langeler was in het verleden trainer van de A-jeugd van FC Zwolle en vervulde anderhalf jaar, in samenwerking met Hans van Dijkhuizen, de functie van Hoofd Opleidingen. Daarnaast was Art de trainer/coach van de Zwolse C-jeugd. Vanaf 1 januari 2010 is hij de hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Zwolle.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.