Voorlezen met gebaren door Wapperkids

Zwolle – Zaterdag 6 april kunnen baby’s en peuters van 1 t/m 3 jaar samen met hun (groot)ouders genieten van heel veel leuke prentenboeken. Deze worden door Wapperkids voorgelezen met ondersteuning van gebaren.

Gebaren inzetten bij het voorlezen kan altijd en overal, op het kinderdagverblijf of op school. Maar natuurlijk ook gewoon thuis! Voorlezen met gebaren is een bijzondere aanvulling op het thema ‘creatief met taal’. Wapperkids biedt hiermee een nieuwe manier van voorlezen aan. Door een verhaal te ondersteunen met gebaren nemen kinderen actief deel aan het voorlezen. Je verhaal ondersteunen met gebaren draagt bovendien bij aan de taalontwikkeling van een kind. Behalve dat het creatief en educatief is, levert het veel plezier op en versterkt het de band tussen de kinderen en de (groot)ouder(s). Wapperkids laat je handen wapperen!

Kom met Wapperkids en je kind(eren) gezellig een uur lang gebaren!! De activiteit vindt plaats op zaterdag 6 april van 15.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Zwolle Zuid. Deelname kost 5 euro per kind, maar ouders betalen geen entree. Reserveren is gewenst (www.bibliotheekzwolle.nl).

Artikel delen: