Kampioenschap eieren gooien bij WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag 1 april het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Bedoeling is zo ver mogelijk met eieren te gooien die dan ook nog eens netjes worden opgevangen. En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk. 

Belangstellenden kunnen zich opgeven via ei@wvf.nl, de kantine van WVF, of persoonlijk bij de WVF’ers Gerard Boeve, Willem Kreule, Jaap Duim of Freddy van Berkum. Het kampioenschap begint om 13.00 uur op sportpark De Weide Steen. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien draait DJ Hanno van Boven in de kantine gezellige muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8 – 11 jaar 2 euro per koppel, bij 12 – 15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

Deelnemers wordt gevraagd het inschrijfgeld mee te nemen op 9 april. Er zijn diverse prijzen beschikbaar. In de categorie boven de 16 is de eerste prijs 100 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. De prijzen in de leeftijdscategorieën onder de 16 zijn nog een verrassing. Het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van Schutte Tweewielers, Café ’t Plein, Tosec en Westins.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. als ik mijn inschrijf geld mee moet nemen op 9 April!! waneer moet ik op 1 april komen.!! als ik 9 april pas moet betalen en inschrijven!!:o


    Maak melding

Reageer