Fietshelmen leerlingen CCC vallen niet in de prijzen.

De leerlingen van de DaVinciklas I (Gymnasium projectklas) van het Carolus Clusius College hebben de afgelopen weken tijdens de lessen Techniek o.l.v. docent Ben Winkeler gewerkt aan het ontwerpen en uitvoeren van een gestroomlijnde fietshelm. De leerlingen deden met hun helmen mee aan de wedstrijd “Bike-a-licious” en werden  verwacht in het RDW testcentrum in Lelystad waar ze als echte VIP’s werden ontvangen.

De jurering van de fietshelmen vond vond in het testcentrum plaats, gevolgd door de prijsuitreiking van “Bike-a-licious 2007”. Helaas vielen de Zwolse leerlingen niet in de prijzen met hun zelfontworpen fietshelmen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik had trouwens wel gehoopt op een foto van zo’n gestroomlijnde helm van die leerlingen. Wanneer komt die op deze site?


    ⚠️ Meld

  2. Mijn fiets is veel mooier/vetter/cooler dan een Quest 8) (alleen wel zwaarder en wat minder snel)
    Mijne is bijna onmiskenbaar; er rijden in totaal 3 velomobielen rond op de wereld met een flipflopkleur (kameleonlak). Alle 3 velomobielen zijn een Versatile. 2 daarvan hebben de kleur rood-blauw waarvan de mijne er ?©?©n is, de andere rijdt rond in Texas USA. Dan heb je ook nog een blauw-zeegroene en die rijdt in Vlaanderen rond. De kans dat je mijn fiets voor een ander aanziet is dus niet zo heeeeel groot 😀


    ⚠️ Meld

Reageer