Onthulling nieuw beeldmerk De Kern

Zwolle – Donderdag 28 maart is het nieuwe beeldmerk van De Kern maatschappelijke dienstverlening onthuld. Wethouders E. Dannenberg (Zwolle) en R. van de Vent (Hardenberg) verrichtten samen met twee medewerkers van De kern de onthulling van het beeldmerk. Het beeldmerk geeft een nieuw gezicht aan de maatschappelijk dienstverlener die actief is in de regio IJsselland. 

de_kern_logo_fc.jpg

De Kern nam in januari de alle werkzaamheden over van Carinova maatschappelijke dienstverlening waardoor haar werkgebied verdrievoudigde. Met het nieuwe beeldmerk geeft De Kern een gezicht aan de nieuwe organisatie die is ontstaan. Het beeldmerk symboliseert haar rol als maatschappelijk dienstverlener in de maatschappij in samenwerking met gemeenten en zorg- en welzijnspartners.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. @F, wanneer ik dat zou willen weten, omdat ik het een mooi ontwerp vind, kan ik toch de opdrachtgever van dit logo benaderen.    ⚠️ Meld

  2. ik denk dat de reclamebureaus zich zelf wel met deze opdrachten zullen promoten en de kern 🙂 van het artikel gaat niet om wie het logo gemaakt heeft toch?


    ⚠️ Meld

  3. Ik zit niet te wachten op reclame in nieuwsartikelen. Wanneer je dat zou willen weten, zijn er andere wegen om er achter te komen: bel De Kern op….


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.