Groeten uit Zwolle voor de nieuwe Koning

Zwolle – Foto’s van Zwollenaren op een speciaal vervaardigde troon worden bijzonder cadeau voor onze nieuwe majesteit! Op zaterdag 13 april & 20 april van 10.00 tot 17.00 uur zijn alle Zwollenaren uitgenodigd voor een bijzonder fotomoment. Voor de Sint-Michaëlskerk aan de Grote Markt staat een speciale troon waarop Zwollenaren om beurten plaats mogen nemen om vereeuwigd te worden. Alle gemaakte foto’s van Zwollenaren worden samengevoegd in een uniek fotoboek speciaal voor onze nieuwe Koning.

groeten_uit_zwolle.jpg

De initiatiefnemers

Iedereen is uitgenodigd: “we willen zeker niet alleen bekende Zwollenaren, het boek is een geschenk van ons allemaal” zegt Arnold Fransen, één van de initiatiefnemers van het project. Op zaterdag 13 & 20 april staat de speciale foto set op de markt en zullen de Zwollenaren worden vastgelegd. U hoeft daar niets voor te doen, behalve komen. Dus ook passanten zullen worden uitgenodigd om plaats te nemen op de speciaal vervaardigde troon. Bedacht door en voor Zwollenaren! Het project is bedacht en wordt uitgevoerd door stichting “Groeten uit Zwolle”.

Toen de Gemeente Zwolle en Zwolle Marketing hoorden van het idee werd het initiatief direct omarmd. In samenwerking met Zwolse instanties en bedrijven wordt het project tot een succes gemaakt. Zo maakt het Cibap met een groep studenten de troon en de attributen en worden de foto’s gemaakt door Zwolse fotografen. De foto’s en een digitale versie van het boek zijn straks voor iedereen terug te vinden op www.groetenuitzwolle.nl . Op deze site kunt u ook terecht voor meer informatie over het project.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Stichting opzetten voor het volk, subsidie aanvragen bij de gemeente of overheid. Zo kan dat werken…

  Of: vanwege de vele reacties kun je nu de foto bestellen voor 7.50 euro waarvan een euro gaat naar stichting KiKa. Waarbij de oprichter van KiKa, de heer Hirschstein vanuit de Maladiven met een sangria in zijn hand moet lachen om zijn maandsalaris en die domme mensen die wat besteden aan zijn stichting.

  2011: Frits Hirschstein ??121.088,- inclusief vakantiegeld en sociale lasten

  Links lullen, rechts vullen…


  ⚠️ Meld

 2. Ingrid, dat soort gasten doen niets voor niets. Dat was bij het initiatief GewoonZwolle.nl ook zo. Of het nu om de persoonlijke naamsbekendheid gaat of, wat Bart zegt, nabestellingen. Er zit vaak een hoger doel (money money) achter!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.