Kop-staart-aanrijding

Op de Voorsterweg vond maandagmiddag 25 juni een aanrijding plaats waarbij drie auto’s betrokken waren.

Een 59-jarige bestuurster uit Zwolle reed in volle vaart op een auto die stond te wachten op het overige verkeer. Deze auto schoot door en botste vervolgens op een bestelauto. De vrouw uit Zwolle had last van haar borst en hals en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Alweer? Moet toch op geattendeerd worden dat direct na de brug de uitvoegstrook+rechterstrook altijd vol staat met wachtend verkeer richting Stadshagen.


  ⚠️ Meld

 2. Je kunt er inderdaad op wachten. Dit was voor de nieuwe weg al zo en zal ook niet veranderen omdat er bovenop (logischerwijs) nog steeds 2 rijbanen (per kant) zijn. Wellicht dat het iets verbeterd als de mensen die ‘achter’ Stadshagen moeten zijn straks ook de banen rechtdoor moeten nemen.

  Anders is het wellicht een idee om een ‘file-signalerings-systeem’ halverwege de brug te plaatsen?!?


  ⚠️ Meld

 3. Ik denk dat je dan beter voor de afslagen richting de brug een file-signaleringssysteem kunt plaatsen in plaats van op de brug of halverwege de ‘oprit van de brug’ (op de Rieteweg dus).
  Anders krijg je de in-een-oogwenk-opstopping nog altijd op de brug en dat willen we nou juist niet. En dan kan je ook voor de brug beslissen of je zin hebt om in de file te gaan staan of dat je liever de andere weg neemt ernaartoe (volgende brug of de andere kant van Holtenbroek nemen).


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.