PEC Zwolle verliest bij Vitesse

Zwolle – PEC Zwolle heeft zondagmiddag het uitduel bij Vitesse verloren. In Arnhem werd de uitslag 2-1.

vit_-_pec_6.jpg
Beeld: Eredivisie Live

Na een een slechte pass van Giovanni Gravenbeek en een fout van Rochdi Achenteh was het topscorer Wilfried Bony die in de 9e minuut de score opende (1-0). Tot dan kon PEC Zwolle aardig meekomen, maar daarna was Vitesse het betere team. In de 35e minuut scoorde Mike Havenaar vanuit een vrije trap (2-0). In de tweede helft kreeg Vitesse een paar grote kansen via onder andere Bony. Ook kreeg de voor Denni Avdic ingevallen Fred Benson een grote kans voor open doel, maar doordat hij uit balans was werd het geen score. Het was het in de 78e minuut dat Arsenio Valpoort, na een mooie aanval, de bal hard achter keeper Piet Velthuizen schoot (2-1). Zwolle drong vervolgens nog een paar keer aan, maar kon verder in Arnhem geen gelijkspel uit het vuur slepen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Gaat allemaal nog knap lastig worden om handhaving te ontlopen. Alhoewel de concurentie ook nog lastige potjes krijgt. Arbitrale 4 tal uit België, waren echt grote zeikerds (mannekes Pis) wat doen die lui hier eigenlijk ?


  ⚠️ Meld

 2. Handhaving willen we zeker niet ontlopen, Ren. 😉

  Gewoon goede moed houden. Het gat met de streep is nog steeds drie punten en je kan maarzo weer rond plek 12 staan. Ik heb er vertrouwen in. Willem II en VVV gaan zeker niet meer over ons heen.


  ⚠️ Meld

 3. Jammer van deze nederlaag, maar dit was de wedstrijd wwaarin Zwolle de minste kans had op resultaat. De laatste 6 wedstrijden zijn allemaal duels waar er kansen liggen als je goed speelt. En die Belgische arbieters hoeven wat mij betreft niet meer in de Eredivisie te fluiten!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.