Herhalingslessen EHBO van Rode Kruis Zwolle

Zwolle – In en om het huis gebeuren de meeste ongelukken. Gelukkig maar dat er in Nederland al ongeveer 300.000 mensen zijn opgeleid voor het EHBO-diploma. Het aantal mensen in Nederland in bezit van een geldig EHBO-diploma bedraagt 40.000. Om ook daadwerkelijk adequate hulp te kunnen verlenen bij een ongeluk wordt er aangeraden om jaarlijks de vaardigheden te oefenen. Deze mogelijkheid biedt het Rode Kruis!

Aan bod komen alle onderwerpen die tijdens de EHBO cursus zijn behandeld, o.a.:  oververhitting, inname van giftige stoffen, botbreuken en Insectensteken. Natuurlijk is er ook weer uitgebreid aandacht voor de reanimatie en AED training. Om complexe handelingen als de stabiele zijligging of de Heimlich manoeuvre goed in de vingers te krijgen, organiseert de afdeling Zwolle van het Nederlandse Rode Kruis deze herhalingslessen EHBO. De cursus vindt plaats op 4 woensdagavonden, en start 1 mei 2013.

De kosten bedragen € 65,- inclusief certificaat. Aanmelden kan via afdelingzwolle@redcross.nl of telefonisch via 038 – 452 58 62. Locatie De locatie waar de cursus gegeven wordt is het Rode Kruisgebouw aan de Brahmsstraat 5 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer