Inschrijven Avond4Daagse Zwolle

Zwolle – De Avond4daagse komt er aan, en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Niet alleen bij de organisatie, maar ook bij de scholen en verenigingen. Daarbij is het ook mogelijk om voor aanvang van de Avond4daagse al voor in te schrijven. 

Dit is niet alleen voordeliger (tijdens de Avond4daagse wordt het inschrijfgeld met 1 euro verhoogd), maar scheelt ook wachten aan het inschrijfbureau tijdens de Avond4daagse. Voorinschrijven kan dit jaar op de volgende data: – dinsdag 21 mei 19.00 – 20.30 uur – woensdag 29 mei 19.00 – 20.30 uur. Locatie: ‘Het Wandelhonk’ – Veemarkt 35 – 8011 AJ Zwolle Voorinschrijvingen.

Ook dit jaar is het mogelijk om het inschrijfformulier digitaal naar de organisatie te verzenden. Het digitale inschrijfformulier kunt u hier downloaden . De organisatie verzoekt u om per groep/afstand één inschrijfformulier te gebruiken. Vermeld hierop het aantal deelnemers met daarachter het nummer van de medaille (dus of men voor een 1e keer, 2e keer, 3e keer, etc deelneemt). Belangrijk is ook het aantal begeleiders dat mee loopt. Dit kan per dag variëren.

Vervolgens dient u zelf het inschrijfgeld over te maken naar onze penningmeester. Zodra het overgemaakte bedrag is ontvangen door onze penningmeester, ontvangt u een bevestigingsmail. De routeboekjes, startkaarten, diploma’s etc kunt u ophalen op de inschrijfavonden (21 en/of 29 mei). Indien er nog iets gewijzigd moet worden, kan dat ook op de betreffende avond geregeld worden. 

Indien digitaal inschrijven voor u niet mogelijk is, dan kunt u gebruik maken van aparte inschrijfformulieren welke naar de scholen zijn verstuurd. Heeft u die niet ontvangen? Stuur dan een mail naar avond4daagse@zwolle-wandel.nl of bel naar 038-4219891 (Mevr. C. Overink) of naar 06-12221487 (Mevr. H. Breunis). Deze inschrijfformulieren kunt u dan inleveren op de betreffende voorinschrijfavonden.

Artikel delen: