Vrouwencirkel Zwolle praat over seks

Zwolle – Over seks praten maakt vrouwen wakker en prikkelt de levensenergie. Toch is het geen gewoon gespreksonderwerp. De pornografische beeldtaal ligt dan wel op straat. 

Maar de eigen ervaringen van vrouwen zijn veel genuanceerder en boeiender dan de gestileerde verhalen van films, tv series en reclames. In de Vrouwencirkel Zwolle van 10 april staat seksualiteit centraal. De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en kost €20,-. Aanmelden bij Saskia van Noort via mail@saskiavannoort.nl of Kirsten: 06-24988059.

 

 

Wat gaan we doen?

" Deze avond delen we onze humoristische, spannende, pijnlijke of intieme verhalen over seksualiteit. We verkennen op speelse wijze onze eigen sensualiteit. Dit doen we als zusters onder elkaar binnen een knusse en veilige plek." 

 

Vrouwen ontmoeten vrouwen

Al ruim 1 jaar biedt de vrouwencirkel elke maand een moment om jezelf te herkennen in andere vrouwen, om te verbinden en elkaar te inspireren. "We wisselen uit over vrouwenthema’s en vieren vrouwenrituelen." 

 

De gezichten achter de vrouwencirkel

Saskia van Noort is rebalancer in De Studio voor Bewustzijn & Ontspanning. Ze brengt mensen thuis in hun lichaam. www.saskiavannoort.nl

Kirsten Notten is verhalenverteller en priesteres. Ze werkt met verhalen als de taal van het leven. Schrijfster van "Maria’s dochter, een magische reis naar de grote moeder". www.waterschrijver.nl.


Artikel delen:
Reacties 12
 1. Zet een groep kerels bij elkaar, die hebben het over gisteren en sex met hun vrouw.

  Zet een groep vrouwen bij elkaar, die hebben over gisteren, hoe de sex was, welke standjes ze hebben gedaan, wat ze het meest opwindend vond, hoe groot zijn klabanus is, hoe groot zijn klabanus is in opgewonden toestand, etc etc.

  Dat noemen ze genuanceerd, boeiender en stylistisch.  ⚠️ Meld

 2. @ Bart2

  Zet een groep vrouwen bij elkaar, die hebben over gisteren, hoe de sex was, welke standjes ze hebben gedaan, wat ze het meest opwindend vond, hoe groot zijn klabanus is, hoe groot zijn klabanus is in opgewonden toestand, etc etc.

  Dat noemen ze genuanceerd, boeiender en stylistisch.

  Heb je de damesgesprekken (meerdere keren) afgeluisterd?


  ⚠️ Meld

 3. Het laatste gedeelte bestaat vooral uit reclame welk in het voorgaande is uitgelegd om vage bedrijfjes en niet erkende wetenschappen aan te prijzen…

  Wat is het belang van Weblog Zwolle om dergelijke informatie te publiceren?  ⚠️ Meld

 4. HansV, ik denk niet dat WLZ een belang hierbij heeft. Maar gewoon een log wil zijn voor alle activiteiten in Zwolle, die het “daglicht”kunnen verdragen.


  ⚠️ Meld

Reageer