Het weer: ruimte voor de zon

Zwolle – Dinsdag is er in onze regio flink wat ruimte voor de zon. Her en der ontstaan een paar kleine stapelwolken, maar het blijft droog. De wind waait vanuit het noordoosten, hiermee ligt de temperatuur rond de 7 graden.

02-04-2013_weerfoto_engelsewerk.jpg
Het Engelse Werk 

Woensdag is er veel zon, afgewisseld door enkele stapelwolken en het blijft droog. De wind komt uit noordoosterlijke richting en is matig van kracht, de temperatuur komt uit op zo’n 6 graden. Donderdag neemt de bewolking en de neerslagkans weer iets toe. De wind blijft uit noordelijke richtingen waaien, waardoor aangename temperaturen er voorlopig nog niet in zitten. Bovendien blijft de kans op nachtvorst bestaan.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Welke Zwollenaar (en zijn of haar nageslacht) heeft nou géén herinneringen bij dit mijnwiel? Vrogger liepen we er elke pauze langs, nu al een tijd niet meer geweest. Bedankt voor de herinnering Harry; maar hoe vaak heb jijzélf dit mijnwiel wel niet op de gevoelige plaat vastgelegd?

  Geplaatst in 1980…Toen Zwolle 750 jaar bestond.
  Mijnwiel is geschonken door parnerstad L?nen (BRD) tgv 750 jaar stadsrechten.


  Maak melding

 2. Volgens mij hangt daar ook een plaquette bij waar een en ander qua informatie op staat. Dus wie het naadje van de kous wil weten, moet even langs fietsen.;)


  Maak melding

 3. Jep, je leest het een keer wat op de plaquette staat en dan bij het zien zoals vanochtend denk je: wat stond er ook alweer op?

  Google is dan je vriend. Of dick.


  Maak melding

Reageer