Benefietmiddag voor Greenshop in Malawi

Zwolle – Op zondag 14 april van 16.00 tot 21.00 organiseert The Greenshop i.s.m. met café de Singel een benefietmiddag om geld in te zamelen voor een leerschool in Malawi voor jongeren met een fysieke handicap. The Goodhand, Wilsum, Nirvana Coverband & Dj E-Star treden belangeloos op. Naast optredens ook een veiling en een lekkere hap. De entree is 5 euro aan de deur.  

schermafbeelding_2013-04-02_om_09.07.04.png

Lonneke van Zutphen en Jan Willem van Hasselt vertrekken in oktober voor Stichting Chimwemwe naar Malawi. Ze starten daar het project The Greenshop op voor Malawianen met een fysieke handicap. The Greenshop wordt een leer/werkschool in een lokale groente- en fruitkwekerij met als doel: "Het aanbieden van een vakopleiding aan dove en gehandicapte jongeren waarmee ze in de toekomst hun eigen inkomsten kunnen verdienen".

De Singel draagt The Greenshop een warm hart toe en draagt graag een steentje bij. Vanmiddag zamelen we geld in voor dit project. Maken we er meteen een gezellig uitje van met diverse bandjes, leuke acts, een veiling en een lekkere hap. De barwinst gaat gedeeltelijk naar de stichting. Wat let je dus om een biertje te drinken voor The Greenshop! 

AANVANG 16:00 TOT 21:00 UUR ENTREE 5 EURO .
Contact & informatie The Greenshop Lonneke van Zutphen en Jan Willem van Hasselt 
lonenjw@gmail.com 
chimwemwe-malawi.org 
facebook.com/greenshopmalawi
Artikel delen:

Reageer